Fiatal felnőttek, a ti szüleitek tudják, hogy mennyit kerestek?
Na de így is beszélnek rólatok :) Akkor meg nem mindegy?
Ha titkolózol, akkor csak még jobban gerjeszted ezt.
És ha tudják, hogy x ezer forintot keresel, akkor mi van?
Nekem is volt, hogy rokonok beszélték, hogy én biztosan 400.000. Ft-ot keresek. Ezt másoktól vissza hallottam és jókat röhögtem magamban, mert akkor éppen alig volt 120.000. Ft a fizetésem. :) Aztán egyszer rá is kérdeztek és mondtam, hogy mennyi. Csodálkoztak, hogy akkor ők még többet is keresnek, mint én, akkor hogy hogy nem boldogulnak :) Aztán adtam nekik pár tanácsot :) Ezzel rendeződött is ez az ügy.
család ide vagy oda, ha ő csinálja az adóbevallást akkor az bizalmas kell legyen, s a tied is ha ő csinálja majd meg...csak kell szólni neki, hogy anyuka, nem kibeszélni mert magánügy...
s egy kis troll, töltsd le az Adobe Vallás alkalmazást s csináld meg magad :D
Nem.
Mondd azt: "nekem évek óta a Marika csinálja, megsértődne, ha nem ő készíthetné az adóbevallásomat!"
Vagy valami ilyesmi...
Kérdező, látom az igazi kérdés az, amit később, a hsz-aidban írtál.
Nos, én nem csináltatnám anyósommal az adóbevallásomat. Ha faggatna, mennyit keresek, megkérdezném, miért akarja tudni (ez a "Mi köze hozzá?" finomított változata). Erre ésszerű indokot nyilván nem tudna mondani, én pedig leráznám azzal, hogy nem szeretném, ha belelátna a zsebembe.
Szerintem vállald föl a konfliktust vele! Inkább most, mint évek múlva, házasként derüljön ki, hogy anyóspajti túlontúl belemászik az életetekbe.
Én eléggé problémásnak érzem, hogy a párod így áll hozzá a dologhoz. Neki kéne az anyját leállítani azzal, hogy
1. ne pletykáljon másnak a ti fizetésetekről;
2. ne beszéljen bele mikor, mire költötök;
3. ne kíváncsiskodjon, mert ez egyszerűen nem tartozik rá.
Inkább legyen ez itt és most szakítópróba közted és párod között, minthogy 10 év múlva 1-2 gyerekkel váljatok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!