Mit tegyek? Beteg voltam, ezért mérges rám az osztálytársam.
Szóval hiányoztam 8 napot a suliból, ami alatt elég sok mindent vettek a többiek, de miközben 38 fokos lázam volt + hányingerem és szédültem nem azzal voltam elfoglalva, hogy hogyan számoljam ki a szögsebességet, meg ideüljek a gép elé megkérdezni, hogy mit tanultak, miközben ágyban fekve is elég rosszul voltam. Kedves "barátnőm" ezen megsértődött, hogy nem beszélgettem vele, és nem mentem suliba, és nem írtam meg az ez idő alatt esedékes dolgozatokat (amik neki rosszak lettek), ezért mikor már jobban voltam, és megkérdeztem, hogy mit kell tanulni, mi a házi, a felét "elfelejtette" elmondani, aminek köszönhetően fogalmam se volt, hogy töriből dolgozatot írunk (csak véletlenül kotyogta ki, de azt már nem képes elmondani, hogy mi lesz a témája mert, hogy ő "nem tudja" meg "hát ilyen hülyeségek") föciből egyest adott a tanár, mert nem mondta meg a házit a barátnőm (nem tudom, hogy beírta-e a tanárnő, tekintettel arra, hogy beteg voltam), a holnapra beadandó gyűjtőmunkáról se szólt (legalább 3 óra megcsinálni), amit véletlenül tudtam meg mert beszélgettek róla az osztálytársaim. Ez idő alatt amíg nem voltam suliba, elfelejtette, hogy barátok vagyunk (amikor nagybetegen ideültem 3 percre a géphez, eszébe nem jutott megkérdezni, hogy hogy vagyok, pedig jól esett volna, csak magáról beszélt, meg dicsekedett, hogy mik történtek vele, amíg nem voltam suliban, és mikor megkérdeztem, hogy mit vettünk matekból, elkezdi, hogy "hát ilyen hülyeségeket!", de azt nem mondja meg, mit, meg se próbált segíteni, teljesen lemaradtam. Aztán most azért mérges rám, mert nem pótoltam be, -mert ő nem mondta el, hogy miket tanultunk-, és megkértem, hogy magyarázza el, mert könyvből nem értem), egy szót nem szól hozzám egész nap, max a szememre hányja, hogy miért nem értem a fizikát (amit addig ő se értette, amíg az édesapja el nem magyarázta neki, egyébként meg milyen jogon szid le engem, hogy nem értem, mi köze hozzá?), és mikor megkérdeztem, hogy mi baja velem, akkor azt mondta, hogy az, hogy tőle várom el, hogy elmondja, hogy miket tanultak, amíg nem voltam itt (csak azt kérdeztem meg tőle, hogy milyen témákat tanultunk, azt nem kértem, hogy írja le szóról szóra, amit a füzetbe írtunk), egyébként meg ha a barátom lenne, akkor elmagyarázná a fizikát, és szívesen segítene elmondani, hogy mit tanultak. (azon is kiakadt, hogy elkértem két füzetét lefénymásolni, és mondtam, hogy menjünk be a hazafelé útba eső boltba, ahol van fénymásoló, de ő tiszta mérges lett, mert neki az 5 perc időkiesés, mert rohannia kell haza gépezni).
Itthon szomorkodok és fogalmam sincs, hogy mit rontottam el, hogy ennyire haragszik rám, semmi kedvem sincs holnap suliba menni, mert rajta kívül nincs egy barátnőm se. Mit tegyek? Szeretnék vele újra jóba lenni, de meg van őrülve, és mérges rám, ahelyett, hogy segítene pótolni.
Bocsi, hogy hosszú lett, részeket szedtem ki belőle, hogy rövidebb legyen =(
És bocsi, hogy ebe a kategóriába írtam, de jobbat nem találtam.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm, mert sokat segítenétek vele.
15/L
Hanyagold őt most egy kicsit, és erősítsd a kapcsolatodat más szimpatikus lányokkal és fiúkkal. Beszélgess olyanokkal, akikre eddig kevés időd jutott! Nem baj ha érzi a leány, hogy helytelenül viselkedett, hadd főjjön egy kicsit a saját levében, nem kell túl gyorsan megbocsájtani neki. Bután viselkedett.
Az, hogy visszatartotta az információt pl. a dogáról, az nálam a "szemétség" kategória. Velem ilyet az ellenségeim szoktak csinálni( a munkahelyen) nem pedig a barátaim.
"tudom, hogy nem a barátnőm, de 30 fiú van az osztályban meg 2 plázacica, nincs kivel barátkoznom."
Nem kell félni a fiúktól sem, nem harapunk! :)
Szerintem inkább próbálj meg a fiúkkal barátkozni, ismerkedni, majdcsak kialakul valami (baráti viszony). De ez a csaj nem a barátnőd, legalábbis nem úgy tűnik! Biztos, hogy vannak normálisabb fiúk az osztályban, mint ez a lány, akik szívesen barátkoznának veled, és segítenének ilyen esetekben, nem pedig otthagynának és duzzognának. Csak bátorság! :)
Arra pedig, hogy lemásolta az egészet, és sokkal jobb jegyet kapott a "barátnőd" a dolgozatra, annyit mondanék, hogy többet ne engedd neki! Ne hagyd magad! :)
15/F
Kérdező!
Nem csak skype-on meg msn-en lehet a többiekkel a kapcsolatot felvenni? Mi lett volna, ha hiányzás utáni első nap odamész valakihez, hogy mondja meg a házit? Úgyértem az osztályteremben? vagy megkéred, hogy mutassa meg a füzeteit... Nem kell ehhez internet, ehhez két láb kell (az se...), meg egy nyelvecske a szájacskádba...
Ne keresd a kifogásokat, hogy miért vagy ezzel a lánnyal. Nagyon rondán kihasznál és hülyét csinál belőled, megalázó helyzetbe hozott, és te még ragaszkodsz hozzá... Menj oda a szaktanárokhoz segítségért, ha az ofőhöz nem akarsz, mega többiekhez. A leckét csak elárulják, végülis nem a kezüket kéred meg.
Lépj ki a bezártságból, amiben vagy, legalább beszélőviszonyt alakíts ki néhány emberrel.
Mert ez a vásár kettőn áll. A bnőd csúnyán visszaélt azzal, hogy csak ő van neked. Mutasd meg, hogy nem! Ezzel a csajjal amúgy sem jósolok pár hónapnál többet (és nem barátségot, puszta ismeretséget csak).
"Szeretnék vele újra jóba lenni, "
Miért? Hidd el, más érdemes emberek is vannak abban az osztályban! Ideje őket is észrevenni! Talán épp ezt akarja üzenni neked a Sors a barátnőd viselkedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!