Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Beteg voltam,...

Mit tegyek? Beteg voltam, ezért mérges rám az osztálytársam.

Figyelt kérdés

Szóval hiányoztam 8 napot a suliból, ami alatt elég sok mindent vettek a többiek, de miközben 38 fokos lázam volt + hányingerem és szédültem nem azzal voltam elfoglalva, hogy hogyan számoljam ki a szögsebességet, meg ideüljek a gép elé megkérdezni, hogy mit tanultak, miközben ágyban fekve is elég rosszul voltam. Kedves "barátnőm" ezen megsértődött, hogy nem beszélgettem vele, és nem mentem suliba, és nem írtam meg az ez idő alatt esedékes dolgozatokat (amik neki rosszak lettek), ezért mikor már jobban voltam, és megkérdeztem, hogy mit kell tanulni, mi a házi, a felét "elfelejtette" elmondani, aminek köszönhetően fogalmam se volt, hogy töriből dolgozatot írunk (csak véletlenül kotyogta ki, de azt már nem képes elmondani, hogy mi lesz a témája mert, hogy ő "nem tudja" meg "hát ilyen hülyeségek") föciből egyest adott a tanár, mert nem mondta meg a házit a barátnőm (nem tudom, hogy beírta-e a tanárnő, tekintettel arra, hogy beteg voltam), a holnapra beadandó gyűjtőmunkáról se szólt (legalább 3 óra megcsinálni), amit véletlenül tudtam meg mert beszélgettek róla az osztálytársaim. Ez idő alatt amíg nem voltam suliba, elfelejtette, hogy barátok vagyunk (amikor nagybetegen ideültem 3 percre a géphez, eszébe nem jutott megkérdezni, hogy hogy vagyok, pedig jól esett volna, csak magáról beszélt, meg dicsekedett, hogy mik történtek vele, amíg nem voltam suliban, és mikor megkérdeztem, hogy mit vettünk matekból, elkezdi, hogy "hát ilyen hülyeségeket!", de azt nem mondja meg, mit, meg se próbált segíteni, teljesen lemaradtam. Aztán most azért mérges rám, mert nem pótoltam be, -mert ő nem mondta el, hogy miket tanultunk-, és megkértem, hogy magyarázza el, mert könyvből nem értem), egy szót nem szól hozzám egész nap, max a szememre hányja, hogy miért nem értem a fizikát (amit addig ő se értette, amíg az édesapja el nem magyarázta neki, egyébként meg milyen jogon szid le engem, hogy nem értem, mi köze hozzá?), és mikor megkérdeztem, hogy mi baja velem, akkor azt mondta, hogy az, hogy tőle várom el, hogy elmondja, hogy miket tanultak, amíg nem voltam itt (csak azt kérdeztem meg tőle, hogy milyen témákat tanultunk, azt nem kértem, hogy írja le szóról szóra, amit a füzetbe írtunk), egyébként meg ha a barátom lenne, akkor elmagyarázná a fizikát, és szívesen segítene elmondani, hogy mit tanultak. (azon is kiakadt, hogy elkértem két füzetét lefénymásolni, és mondtam, hogy menjünk be a hazafelé útba eső boltba, ahol van fénymásoló, de ő tiszta mérges lett, mert neki az 5 perc időkiesés, mert rohannia kell haza gépezni).

Itthon szomorkodok és fogalmam sincs, hogy mit rontottam el, hogy ennyire haragszik rám, semmi kedvem sincs holnap suliba menni, mert rajta kívül nincs egy barátnőm se. Mit tegyek? Szeretnék vele újra jóba lenni, de meg van őrülve, és mérges rám, ahelyett, hogy segítene pótolni.

Bocsi, hogy hosszú lett, részeket szedtem ki belőle, hogy rövidebb legyen =(

És bocsi, hogy ebe a kategóriába írtam, de jobbat nem találtam.

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm, mert sokat segítenétek vele.

15/L

2010. márc. 18. 17:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy nincs kivel barátkozni: ennél még egyedül lenni is jobb, abban legalább van méltóság, de perpillanat a felmosórongya vagy.
2010. márc. 18. 17:23
 12/69 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnökkel nem fogok beszélni, mert utál engem, nem tudom miért (lehet, hogy azért, mert tanévkezdéskor nem kötelezően be lehetett fizetni 5000 Ft-ot az iskolának, de mi nem fizettünk, mert nincs fölösleges 5000 Ft-unk, de szerintem más se fizetett, úgyhogy nem tudom, miért utál, tavaly még nem utált. (abban mutatkozik meg, hogy nem kedvel, hogy 1- bunkó velem, 2- nyilvánvalóan rosszabb jegyet ad a dolgozatomra, mint a többieknek, pl a barátnőmnek ötöst ad, miközben rólam másolta a jelentős részét, nekem meg kettest)
2010. márc. 18. 17:24
 13/69 anonim ***** válasza:
Én nem kommentálom a barátnődet,de egy kérdést feltennék neked..Miért csak tőle kérdezted meg a házit,meg,hogy mi volt a suliban?? Hiszen többen vagytok egy osztályban.Másoktól is megkérdezhetted volna,így legalább előre fel tudtál volna készülni..Egy kicsit te is hibás vagy abban,hogy időre nem tudtad mi a feladat,mert csak a hazug kis barátnődtől kérdezted... nem csak ő a ludas az egyesekért,rossz eredményekért...
2010. márc. 18. 17:25
 14/69 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy neki van egy barátnője, a szomszédja. ha elhív valahova, akkor jön az a lány is, közben végig egymással sutyorognak, hozzám meg nem is szólnak. ha meg nem megyek el vele, akkor megsértődik. szóval ő biztos nem fog rájönni, hogy hibázott, hogy bunkó, hanem mindvégig úgy gondolja, hogy neki van igaza, és én kérjek bocsánatot.
2010. márc. 18. 17:27
 15/69 anonim válasza:
100%

Nálunk az ilyenért ha kiderült (természetesen xFire meg Skype beszélgetésnaplót kellett vinni/akármilyen bizonyítékot(akár hangfelvétel)) az 1-est tőlem kihúzták és az illetőnek aki röviden cseszett helyesen elmondani a feladatot bevágták.

Azóta úgy vagyok vele, hogy próbálok nem hiányozni, meg a sok herce-hurca miatt (naplófájlok szétszedése, vágása, nyomtatása, hangfelvétel-adminisztráció) inkább egyesen a tanártól kérdezem meg a leckét.

2010. márc. 18. 17:28
 16/69 A kérdező kommentje:
a legtöbb osztálytársamhoz még egy szót sem szóltam, nem is ismerem őket, nincs meg a telefonszámuk, msn-en sincsenek fönt, csak tőle tudom megkérdezni.
 17/69 anonim válasza:

17:28 vagyok:

A barátnőddel meg beszélgess el egy kicsit, hogy 8 nap miatt nem kell azt hinni, hogy meghaltál.

Ha jó barátok maradtok, mi lesz később, ha hónapokig nem tudtok beszélgetni mert el vagytok foglalva?!

18/69 A kérdező kommentje:
én se hiányoztam még soha (ebből a suliból), már 3 éve nem voltam beteg. az osztálytársam nemrég betegeskedett 2-3 hetet, mert fájt a lába, egész nap a gép előtt ült, mert ülnie szabad volt, az orvos ülést írt neki elő, nem fekvést, és ezt hozta fel, amikor lecseszett, hogy ő, sokkal betegebb volt, mégis gépezett, én meg nem gépeztem (de neki nem volt hányingere), telefonálni meg egyébként se tudtam volna, mert 5 napig nem volt hangom.
2010. márc. 18. 17:32
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
fiúkkal is lehet ám barátkozni!!! sokszor korrektebbek, mint a lányok
2010. márc. 18. 17:33
 20/69 A kérdező kommentje:
letiltott msnről, nem tudok írni neki, belül talán tudja, hogy ő a hibás, ezért nem akar velem beszélni, de lehet, hogy nem is sejti, hogy mégsem neki van igaza =S
2010. márc. 18. 17:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!