Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Beteg voltam,...

Mit tegyek? Beteg voltam, ezért mérges rám az osztálytársam.

Figyelt kérdés

Szóval hiányoztam 8 napot a suliból, ami alatt elég sok mindent vettek a többiek, de miközben 38 fokos lázam volt + hányingerem és szédültem nem azzal voltam elfoglalva, hogy hogyan számoljam ki a szögsebességet, meg ideüljek a gép elé megkérdezni, hogy mit tanultak, miközben ágyban fekve is elég rosszul voltam. Kedves "barátnőm" ezen megsértődött, hogy nem beszélgettem vele, és nem mentem suliba, és nem írtam meg az ez idő alatt esedékes dolgozatokat (amik neki rosszak lettek), ezért mikor már jobban voltam, és megkérdeztem, hogy mit kell tanulni, mi a házi, a felét "elfelejtette" elmondani, aminek köszönhetően fogalmam se volt, hogy töriből dolgozatot írunk (csak véletlenül kotyogta ki, de azt már nem képes elmondani, hogy mi lesz a témája mert, hogy ő "nem tudja" meg "hát ilyen hülyeségek") föciből egyest adott a tanár, mert nem mondta meg a házit a barátnőm (nem tudom, hogy beírta-e a tanárnő, tekintettel arra, hogy beteg voltam), a holnapra beadandó gyűjtőmunkáról se szólt (legalább 3 óra megcsinálni), amit véletlenül tudtam meg mert beszélgettek róla az osztálytársaim. Ez idő alatt amíg nem voltam suliba, elfelejtette, hogy barátok vagyunk (amikor nagybetegen ideültem 3 percre a géphez, eszébe nem jutott megkérdezni, hogy hogy vagyok, pedig jól esett volna, csak magáról beszélt, meg dicsekedett, hogy mik történtek vele, amíg nem voltam suliban, és mikor megkérdeztem, hogy mit vettünk matekból, elkezdi, hogy "hát ilyen hülyeségeket!", de azt nem mondja meg, mit, meg se próbált segíteni, teljesen lemaradtam. Aztán most azért mérges rám, mert nem pótoltam be, -mert ő nem mondta el, hogy miket tanultunk-, és megkértem, hogy magyarázza el, mert könyvből nem értem), egy szót nem szól hozzám egész nap, max a szememre hányja, hogy miért nem értem a fizikát (amit addig ő se értette, amíg az édesapja el nem magyarázta neki, egyébként meg milyen jogon szid le engem, hogy nem értem, mi köze hozzá?), és mikor megkérdeztem, hogy mi baja velem, akkor azt mondta, hogy az, hogy tőle várom el, hogy elmondja, hogy miket tanultak, amíg nem voltam itt (csak azt kérdeztem meg tőle, hogy milyen témákat tanultunk, azt nem kértem, hogy írja le szóról szóra, amit a füzetbe írtunk), egyébként meg ha a barátom lenne, akkor elmagyarázná a fizikát, és szívesen segítene elmondani, hogy mit tanultak. (azon is kiakadt, hogy elkértem két füzetét lefénymásolni, és mondtam, hogy menjünk be a hazafelé útba eső boltba, ahol van fénymásoló, de ő tiszta mérges lett, mert neki az 5 perc időkiesés, mert rohannia kell haza gépezni).

Itthon szomorkodok és fogalmam sincs, hogy mit rontottam el, hogy ennyire haragszik rám, semmi kedvem sincs holnap suliba menni, mert rajta kívül nincs egy barátnőm se. Mit tegyek? Szeretnék vele újra jóba lenni, de meg van őrülve, és mérges rám, ahelyett, hogy segítene pótolni.

Bocsi, hogy hosszú lett, részeket szedtem ki belőle, hogy rövidebb legyen =(

És bocsi, hogy ebe a kategóriába írtam, de jobbat nem találtam.

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm, mert sokat segítenétek vele.

15/L

2010. márc. 18. 17:08
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
100%

Kapja be!

Röviden és velősen. Hogy lehet valaki ilyen sügér? A szobapáfrányomnak több a sütnivalója, mint a barátnődnek.

2010. márc. 18. 17:14
 2/69 anonim válasza:
100%

nekem is így viselkedett a barátnőm nemrég, pedig semmi joga nem volt hozzá sztem! aztán végiggondoltam hogy nem érdemes ilyen emberre vesztegetni az időt. mások társaságát kerestem és most új barátaim vannak - ő meg csak had legyen mérges a semmiért.:-)

14/L

2010. márc. 18. 17:16
 3/69 anonim ***** válasza:
100%
Látod bajban ismeri meg igazán a másikat az ember! Mond el a problémáidat inkább az osztályfőnöködnek, hogyan tudnád bepótolni azt a 8 napot. Ja és említsd már meg neki a kedves barátnő viselkedését is, milyen készséges volt veled. Most meg még ő duzzog, ahelyett, hogy segített volna. De jön még kutyára dér, ő is lehet beteg, de te ne foglalkozzál vele, segítsen neki más. Oké?!
 4/69 A kérdező kommentje:
Szerintem is az. Önző és csak magra gondol, ha már értem kell tennie valamit, akkor nyavalyog. Ha megkér, hogy menjek le vele a büfébe, én lemegyek vele, akkor is, ha nincs kedvem, mert a barátnőm, de ha én akarok lemenni, akkor nem jön le. Eddig tűrtem, hogy csak kihasznál, de most már tényleg ki vagyok borulva :'(
 5/69 anonim válasza:
100%
bocs előző vagyok :szerintem te is hagyd egy idő után belátja hogy nincs oka min kiakadni késöbb mikor "kipihente" megont barátkozhattok
2010. márc. 18. 17:17
 6/69 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy ez a lány nem abarátnőd. Ha most így viselkedik veled, inkább ne akarj vele kibékülni. Képzeld, mi lesz később?

Azt megkérdezted, hogy miért nem akar segíteni?

7/69 A kérdező kommentje:
ja ezt az 1. válaszolónak írtam, csak azóta írtatok még :)
 8/69 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem a barátnőm, de 30 fiú van az osztályban meg 2 plázacica, nincs kivel barátkoznom.
2010. márc. 18. 17:19
 9/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt lehet itt tenni,hogy ne törődj vele....ne foglalkozz vele,és majd rájön,hogy mégis szüksége van neki rád. Amúgy igazi barátok nem csinálnak ilyet. Szóval ő lehet nem is igaz barát,lehet jobb lenne ha megpróbálnál más barátokat szerezni. Tudom ez nem könnyű,de az osztályban biztosan van sok olyan lány,aki szivesen barátkozna veled. Ő meg majd ha ezt látja,hogy te jol érzed magad nélküle is,majd akkor fog rájönni,hogy hiányzol neki,és hidd el majd menni fog hozzád,hogy legyen minden ugy,mint régen. Szóval ezt úgy mondanám röviden,hogy "leckéztesd meg"!!!!! Persze ne durván,csak annyira hogy érezze...

Remélem tudtam segíteni :)

2010. márc. 18. 17:20
 10/69 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ne borulj ki, ez iszonyat primitív viselkedés a barátnődtől. Állj a sarkadra, gyakorolj egy kis önkritikát is. Kit nevezel te barátnak? Ezt a fazont? Küldd el a túrósba, és kérj segítséget mástól (vagy a tanároktól, ahogy írták már). De ezen ne tépelődj, mert ez a csaj abszolút nem érdemli meg, hogy rágd magad rajta? Méghogy te mit rontottál el? Gondolkodj: semmit! Itt nem te vagy a hunyó, hanem ő, és bizony baromi gyorsan hagyd faképnél! Akár meg is mondhatod neki, hogy végeztél vele, basz.on ki mással ezentúl.

Legyél kemény, állj ki magadért, ne engedd már, hogy a lábát belédtörlje, és főleg ne te érezd már rosszu magad. A levegőt sem érdemli meg, amit megosztasz vele.

2010. márc. 18. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!