Mit tegyek? Valaki sürgősen segítsen
Miért bántottak? Mondjuk erre nehéz elfogadható indokot találni, de azért nem mindegy, hogy mi miatt tették.
Ha komoly a helyzet, akkor egy megbízható tanárod keresd meg. Remélhetően ő tudja majd, hogy mi a teendő. Fordulhatsz a gyámügyhöz is vagy a rendőrséghez is. Hiszen a testi sértés büntetendő és erre akkor sincs joga senkinek, ha rokon.
"Azt mondtam hogy hagyjanak mert tanulni akarok"
Azért én úgy érzem, ez nagyon nagy leegyszerűsítése a történetnek.
De mindegy is. Ha úgy ítéled meg, hogy nevelőszülőknél vagy állami gondozásban jobb lenne, akkor keresd fel az említett szervek egyikét. Bölcsen dönts és jól átgondolva, semmiképp se indulatból, mert ez a döntés kihatással lesz az egész további életedre.
Szerintem fordulj a rendőrséghez.
Ez nem állapot.
Remélem teszel valamit ez ellen
Vagy menj el edzésekre hogy meg tudd védni magadat. 16 évesen dolgozhatsz költözz el.
A 7. Kérdező jol mondja
Nagyon gondold át.
Mert tényleg megváltozhat az életed.
Próbáltál már leülni eggyenként velük és megbeszélni hogy mi a bajuk veled?
Mond hogy mégis csak a lánya vagy és ezt mivel érdemelted ki. És a testvéreknek össze kéne tartani ha téged ver a nővéred a kis gyerekét is verni fogja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!