Valaki segítsen sürgősen bekaptam egy vírust amit az avast sem tud kiírtani?
Csökkentett módban,
kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett
sem tudod törölni?
Ha nem, akkor próbáld meg Live CD-s/USB-s Linux alatt törölni (Linux Mint, Ubuntu vagy variánsai - Xubuntu, Lubuntu,...), és/vagy rendszerinduláskor induló vírusirtóval eliminálni:
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
Csökkentett mód + Autoruns
Itt kitudod szedni az automatikusan induló folyamatokból.
És csökkentett módban törölni is tudod ha meg keresed.
"neked az első és a második microsoftos linkcsomagnál is a második linkek nekem nem jönnek be"
Az első link a csökkentett mód beállítása Windows7 alatt, a második a csökkentett mód beállítása WindowsXP alatt. A 3. link a rendszer-visszaállítás kikapcsolása Windows7 alatt, a 4. a rendszer-visszaállítás kikapcsolása WindowsXP alatt.
Tehát egy-egy feladat egy-egy verziójú rendszer esetében - az összesen négy.
szerinted miért mondtam hogy linkcsomatg -.-" nem azért mert koptatni akarom a gombokat így is elég kopottak :D
na nagynehezn sikerült kitörölni csökkentet módban de nem a hklm-ben hanem a hkcu-ben volt és amúgy megnéztem hogy amit én az ikon miatt registry fájlnak néztem valójában egy nagyon amatőr vbs fájl volt mert szabadon tudtam szerkeszteni de ki is töröltem köszi a segítséget :)
"szerinted miért mondtam hogy linkcsomatg"
Mivel nem írtad le milyen rendszered van, ezért kellett mind a két rendszerben bemutatni a két - mind a kettő szükséges - metódust.
"nem azért mert koptatni akarom a gombokat"
Én sem csak viccből linkelem be - körülbelül naponta! - az utólagos vírusirtáshoz szükséges lépéseket. Vírust tartalmazó rendszerből indítva a kártevőirtást kisebb az esélye a sikeres irtásnak, mivel egyes vírusok képesek megvédeni önmagukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!