Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak es nok! Mennyire...

Ferfiak es nok! Mennyire viselte meg a parkapcsolatotokat a terhesseg es a pici szuletese?

Figyelt kérdés
Kivancsi lennek arra, hogy a ferfiakat mennyire viselte meg a szerelme testenek atalakulasa, hogy hogy viselte a keves csak semennyi szexualis kapcsolatot, mennyire kivant meg mas noket, csalta-e meg az asszonyt. Valaki azt mondta, ilyenkor a ferfiak 99%-a ferre megy. Mi a velemenyetek? A no mennyire aggodott emiatt, szules utan tenyleg a gyerek volt-e az elso.

2015. okt. 27. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

9: Helyreáll. Mondjuk nálunk azért nem volt 4 hónap szünet. Az elég sok. Na meg persze nem is aludtunk a babával egy ágyban.

Így nehéz lesz.

2015. okt. 27. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Miert, csak agyban meg ejszaka lehet dugni?
2015. okt. 27. 21:38
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Én is híztam a terhesség alatt, igaz, nem olyan nagyon sokat, de azért látszott és még most is van kb. 5 kg. felesleg rajtam. De a férjem nem a testem miatt a férjem, hanem mert a lényemet szereti. Nálunk nem viselte meg a párkapcsolatunkat a gyerek születése, kivártuk a 6 hetet, de utána igyekeztünk időt szakítani az együttlétekre. Az igaz, hogy kevesebb lett, mint azelőtt volt, de nálunk az "azelőtt" a megismerkedésünkhöz elég közel esett, akkor meg mint tudjuk amúgy is sok a szex általában. Mivel első (és egyetlen) gyerek, ezért nekünk is bele kellett jönni a dolgokba, amikből voltak vitáink, mivel nem biztos, hogy két ember azonos módon gondol mindent. Ettől függetlenül mondhatom, hogy nem romlott meg a házasságunk a gyerek érkezése után, pedig már 7 éves gyerekről beszélünk. :)
2015. okt. 28. 08:58
 14/15 anonim ***** válasza:

A 12-es mondta meg a tutit....

Mi is sokkal kreatívabbak lettünk szülés után. ;-D

Amúgy egyáltalán nem viselte meg szerencsére.

Ugyanaz volt nálunk is, mint az egyik válaszoló írta, iszonyú sokat szexeltünk terhesség alatt, ekkor döbbentem rá, hogy a hormonális fogamzásgátló nemcsak a fogamzást gátolta, hanem a libidómat is. Úgyhogy szülés után már nem is szedtem soha többet.

Aztán hónapokig nagyon leritkultak az együttlétek, kb. 1 év után állt helye a rend.

És senki nem csalt meg senkit.

2015. nov. 10. 09:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem híztam el terhesség alatt sajnos, úgyhogy nem szexeltünk. Ő nem tudom, félrelépett-e, én nem. igyekeztem a kedvében járni, de vékonyan semmire nem mentem:( És nem, nem volt a gyerek az első, nem szabad annak lennie!
2015. nov. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!