Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 21 éves lányotoknak folyamatosan 30-40-es férfik köszögetnének? (bővebb információ a másik szövegdobozban)
Bárhová megyek a lányommal, szinte kivétel nélkül velünk szembe jön egy férfi, akivel ismerősök. Szinte mindig vigyorogva köszönnek egymásnak ezekkel a férfiakkal. Legutóbb az verte ki a biztosítékot, amikor a lányommal mentünk A potból B-be autóval és a piros lámpánál dudált át egy férfi.
Mi ez?? Normális?
Egy anyuka
"szinte kivétel nélkül velünk szembe jön egy férfi," Mindig ugyanaz a férfi jön szembe? Nagyon-nagyon furcsa lehet.
Kérdező, nagyon hülye vagy.
igazoltatod őket ,vagy honnan tudod hogy hány évesek?
amúgy egy 21 éves nőnek miért baj ha 30as ismerősei vannak?
egyébként miért tőlünk kèrdezed hogy kik azok és miért köszönek a lányodnak????
mi lenne ha esetleg tőle tudakolnád meg??
"Lassan már egy 12 evesnek se lehet parancsolni, nem egy 21 évesnek" Én kérek elnézést, de 21 évesnek már ne is akarj parancsolni.
Kérdező, őszintén, van hozzá közöd? Nekem például minden kollégám ilyen korú, és igen, köszönünk egymásnak az utcán. Sőt, én is 21 vagyok.
Most akkor ebből le lehet vonni azt, hogy afférom volt mindegyikkel? Vagy nem is értem a kérdést.
Van esze.
Örülj neki,hogy nem koppintja fel magát egy nincstelen 20-25 évessel.
Ismerek pár ilyet.
szalagmunkára jön a 2.szocpolos gyerek.
Használja ki,hogy fiatal még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!