Az uiverumban az elso szabaly, hogy az informacio nem veszhet el, atalakulhat de uj nem johet letre de a vilagegyetem folyamatosan tagul. Miboool?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 00:17
1/10 anonim válasza:
Hogy mi van? Tedd fel érthetőbben a kérdést.
2/10 anonim válasza:
Az ANYAG nem vész el. Az univerzum úgy tágul, hogy a benne lévő galaxisok távolodnak egymástól. A közepén feltételezzük, hogy történt egy hatalmas robbanás amikor keletkezett, és ennek az ereje löki még mindig a dolgokat.
3/10 hollófernyiges válasza:
Javítsatok ki ha tévednék, de szerintem nincs információmegmaradási szabály.
4/10 anonim válasza:
A tágulás egy kisméretű anyagi pontból indult ki, amely a Nagy bumm elmélet (a név félrevezető, itt nem volt valódi robbanás, csak nagy sebességű tágulás) szerint tágul.
Az univerzumban elhelyezkedő anyag pedig távolodik egymástól.
5/10 fGhw39-84th válasza:
Definiáld kérlek az információ fogalmát. De ettől függetlenül is értelmetlen a kérdés.
6/10 anonim válasza:
Az információra nincs ilyen szabály sőt inkább azt lehetne megfigyelni hogy az információ nem marad meg örökké "magától".
7/10 anonim válasza:
A tágulás nem jelenti új ANYAG létrejöttét, ugyanis az univerzum köztes részei nem tartalmaznak semmit. Tehát nem új anyag keletkezik, hanem a benne lévő részek (bolygók, csillagok, galaxisok stb) távolodnak egymástól minél messzebb.
8/10 anonim válasza:
Rájöttem! Ma az értelmetlen és zagyva kérdések versenye van! Nekem is van egy hasonló, beneveznék én is:
Köztudottan minden bálna piros, de a repülőgépek mégis repülnek. Hogyaaaaan?
9/10 anonim válasza:
"Az uiverumban az elso szabaly, hogy az informacio nem veszhet el, atalakulhat de uj nem johet letre de a vilagegyetem folyamatosan tagul."
Ha megmondod, melyik univerzumban az első szabály ez, akkor megmondom neked, hogy miboool.
10/10 anonim válasza:
Te most valamit vagy nagyon félre értettél, vagy a tanárod volt az akasha mező elmélet híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!