Ha a face -en nyilvánosba kitett képre a gyerek apja írt valamit szintén nyilvánosan, de átvitt értelemben, hogyan reagálja le az anya? (problámás kapcsolat)
az anya kirakott a facre egy szerelmes állatpárról egy romantikus képet
erre apa aláírja, hogy ez szép az állatok között, kár, hogy az embereknél nincs ekkora szeretet és egymásra figyelés.
tehát valószínű azt akarja nyilvánosan éreztetni, hogy nincsenek együtt.
(igazából a jövőt illetően úgy néz ki válni fognak)
az anya mit reagálhatna erre, amivel menthetné a helyzetet hogy ne legyen így nyilvánosan kiteregetve ami köztük folyik? valahogy más értelmet adni a gondolatainak. gondolom az apa üzenetét már mindenki látta..tehát egy gyszerű törlés nemigen vezetne semmire...
"Es nem akarok egy rakas szanalom lenni a szemukben hogy az apa ilyen konnyeden odeball."
Nem azért vagy egy rakás szánalom, mert elhagyott a férjed, naponta száz meg száz nőt elhagynak, hanem azért, mert képes vagy belemenni egy facebook-üzenőfalon folytatott háborúba a férjeddel.
CSak azt a barátodat érdekli igazán a problémád, aki fel is hív, melletted áll, segítő kezet nyújt. Bizony. ÉS nekem elhiheted, nem ezzel, hanem az átgondolatlan, utalgatós posztolásoddal leszel szánalmas. Ahelyett, hogy kilépnél az Arckönyvről, és élőben rendeznéd a válást. Aki tudja az tud mindent, aki nem, annak mi a franc köze van hozzá?
Ezért is nem értem, minek kellett nyálképekkel utalagtós tinis posztharcot kezdeni.
Megtudják az igazat? Úristen.
Ez olyan, mint mikor egy rendetlen ember elpakol mikor ismerősöket vár. Hazugság az egész.
Ha nem akarja, hogy azt higgyék róla, hogy rendetlen, akkor ne legyen rendetlen.
a link, most nézem :D
ki az a bróné betti vagy ki, avassatok be légyszi
és amúgy mindent "megbeszéltünk" egymás között
egyezség az nincs semmiben, de még abban sem, hogy ki szereti vagy nem szereti a másikat, így marad az, amit a bíró kimond.
pfff ez nagyon kemény újra megnyithatnák az OPNI-t bakker sírva röhögtem,vannak ilyen együgyű lények... és bakker ennek van gyereke " fel vagyok nőve" bszarok :D lamour a fbookon hihi
köszi a vidám perceket "anya"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!