Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a face -en nyilvánosba...

Ha a face -en nyilvánosba kitett képre a gyerek apja írt valamit szintén nyilvánosan, de átvitt értelemben, hogyan reagálja le az anya? (problámás kapcsolat)

Figyelt kérdés

az anya kirakott a facre egy szerelmes állatpárról egy romantikus képet

erre apa aláírja, hogy ez szép az állatok között, kár, hogy az embereknél nincs ekkora szeretet és egymásra figyelés.

tehát valószínű azt akarja nyilvánosan éreztetni, hogy nincsenek együtt.

(igazából a jövőt illetően úgy néz ki válni fognak)

az anya mit reagálhatna erre, amivel menthetné a helyzetet hogy ne legyen így nyilvánosan kiteregetve ami köztük folyik? valahogy más értelmet adni a gondolatainak. gondolom az apa üzenetét már mindenki látta..tehát egy gyszerű törlés nemigen vezetne semmire...

2015. okt. 24. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%

De, ez dedó! Interneten üzengetni egymásnak szülőként, felnőtt emberként, ott csatázni, überdedó:D

Én is szoktam néha megosztani páromnak vicces fifet, képet havi max 1x, de ennyi. Mi mindig face to face beszéljük meg a gondjainkat.

2015. okt. 24. 17:05
 12/73 A kérdező kommentje:
Azért lenne jo lereagâlni hogy ne az anya égjen mindenki előtt egy tönkrement hàzassàgot ìgy kiteregetve ha törölnè,egyértelművé is tenné hogy magànéleti problémàkròl van szo.magyaran felerne egy alairassal
2015. okt. 24. 17:06
 13/73 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem párbaj, ahenm dedó, egyik nagyobb retardált, mint a másik. A gyereket külön sajnálom, hogy ilyen fogytatékosok fogják nevelni.
2015. okt. 24. 17:06
 14/73 A kérdező kommentje:
az anya ha törölné az felérne egy aláírással, hogy valóban magánéleti problémák vannak
2015. okt. 24. 17:08
 15/73 A kérdező kommentje:

akkor az apa tiszta dedo.

akkor is nyilvánosan ott van mindenki orra előtt.

az ítélkezéssel nem megyünk semmire jelen helyzetben!

2015. okt. 24. 17:09
 16/73 A kérdező kommentje:

mit reagálnál ha a párod ilyeneket osztogatna meg írkálna a képeid alá??

ok megbeszélnétek..

és a neten?

osztogatnál cserébe szerelmes képeket?!

2015. okt. 24. 17:10
 17/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálsz + törlöd a bejegyzést, képet és ennyi. Legközelebb ne ossz meg olyan dolgot ami kétértelmű.
2015. okt. 24. 17:11
 18/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagyok ekkora retardált, mint ti, alapból egy ilyen csicska pasival össze se kéne állni, nemhogy szülni neki. Egyikőtök hülyébb, mint a másik nem kell itt aláírásokról magyarázni. NŐJJ FEL!
2015. okt. 24. 17:12
 19/73 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele. Állítsd át, hogy ne nyilvánosan osztogass meg mindent, vagy akár tedd a férjed a "korlátozott" kategóriába. Azt, hogy Te ne lásd az övéit, szintén be tudod állítani.

Engem kifejezetten zavar, ha egy ismerősöm magánéleti küzdelmeit kell követnem... Legyünk felnőttek, ne teregessük ki.

2015. okt. 24. 17:13
 20/73 A kérdező kommentje:

fel vagyok nőve

töröltem a bejegyzést.

attól még totál idegesítő, hogy kipakol mindent.

és nyeljem le..

2015. okt. 24. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!