Jártatok így? Párkapcsolati téma.
Mobil ruha bolt,na képzelem milyen árus is lehet és egy falu
Na de ez itt nem is lényeg, inkább az a vicc, hogy ilyenből ekkora ügyet csinálsz. A másik, te kérdezted, hogy mit szólunk ehhez. Hát tessék kaptál válaszokat.
Az, hogy valaki két utcára fuvaroz valakit akár a falu legnagyobb k@vája akár nem, mit foglalkozol vele? Ebből nem kell ügyet csinálni, ha tudod, hogy téged szeret biztosan, akkor nem csinálnál belőle nagy ügyet.
Lépj túl rajta, mert ezt egy pasi sem hajlandó sokáig tűrni, hogy felesleges hisztit kelljen hallgatnia. 28/N
Nem értem az elöttem szólókat, de nem is ez a lényeg!Ne törődj velük.
Viszont a pároddal se, kicsit éreztesd vele hogy szarul eset a dolog, aztán békélj meg.Én legalábbis ezt tettem.
Leírom mi volt, de szólok hosszú lesz!:)
A párom családja mesze lakik, viszont az unokahuga a közelünkbe jött nyári gyakorlatra, oda ahol a párom volt élettársa dolgozik.Az unokahuggal jött a párom huga is, és mindketten az exnél laktak.Na nekem már ez sem tetszet, hisz itt lakunk mi is meg a párom nővére is.
Majd a párom mondta hogy át megy a hugát meglátogatni az exhez.Erre még azt mondtam jó, majd amikor haza jött, mondta hogy talizott apámmal az auchanban.Na akkor már kezdet felmenni a pumpa, de mondta hogy a huga megkérte hogy vigye el.Majd pár óra mulva rákérdeztem, hogy volt-e az exe is velük, és közölte hogy igen, mert a huga elhívta.2 napig dühöngtem, hogy miért nem mondta a hugának, hogy nem szeretne az exével menni, és hogy szívesebben vinne engem.Meg hogy miért nem mondta rögtön, de aztán lehiggatam és azóta semmi gond nincs.
Szóval egy kicsit durcizz, hogy azért felfogja hogy megbántott, de ne tulajdonits nagy jelentőséget a dolognak.
Ne haragudj 13.10-es,de a te eseted "pöttyet"más...Egy vadidegen és egy ex között van különbség....
De szerintem én azt sem paráznám túl.Pl számíthatok olyanra a közeljövőben,hogy párom osztálytalálkozóra megy,nélkülem,ott lesz az ex is,aki volt oszttárs,plusz mellette elég jóban voltak...Most mit kéne tennem?"álljak a sarkamra és ne engedjem el?"vagy "szerintetek magával kellene vinnie?"na ne nevettes már,az az ő osztálya,fiatalok vagyunk,nincs "közös" családunk,miért vinne magával?
az már régen rossz,ha vigyázni kell rá,hogyha egyedül megy el itthonról...Ha velem akar lenni és nem akar megcsalni,az legyen már a saját döntése,nem pedig az,hogy én ráakaszkodom...
Ugyanez a helyzet igaz fordítva is,ha én el akarok menni pl bulizni,ő meg nem,akkor ebből nincs hiszti,annyi csak,hogy majd jövök...
Ja,szerintem is szar a kapcsolatunk.....no comm:)
Sziasztok!
Szerintem ha Valaki meg akar csalni, akkor úgyis megcsal.
Ha attól hangoztatva félsz vagy kérdezgeted, hogy megcsal -e, akkor vagy megcsal, hogy igazad legyen (velem sajnos ez történt) vagy ha olyan fajta, akkor inkább elhagy és utána lesz Neki más!
De ha Te hergeled magadat belül túl, akkor Te teszed tönkre a kapcsolatotokat!
Kitartást!
Üdv.: Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!