Jártatok így? Párkapcsolati téma.
Két utcányit mentek autóval???? Ez fáj??? Nekem nem sokáig lennel a csajom, ha ilyeneken problémáznál.
Talán azért sem mesélte el egyből, hogy autóval mentek két utcát, mert meg akarta kímélni magát.
PF
Ide figyelj, ha bizol a párodban, akkor miért csinálod a balhét?
Nekem eszembe nem jutna azon problémázni, hogy valakit elvisz a párom autóval valahova, mindegy, hogy kit - akár a legnagyobb ri.bancot is, akár az orzság túlsó végére is, ÉN biztos vagyon benne, hogy nem fog megcsalni, és akármilyen csábító növel kettesben hagynám ákár hetekig egy lakásba bezárva, akkor is tüzbe tenném érte akezem, hogy hüséges marad, MERT bizom benne és tudom, hogy egy -akármilyen izgalmas - KALAND miatt soha nem tenné kockára a közös életünket.
EZT nevezik bizalomnak - és ha te ilyen apróság miatt cirkuszolsz, akkor EZZEL riasztod el magadtól a párodat. Ha ezek után elhagy vagy félrelép, akkor CSAK TE vagy hibás - de ha a párod annyira visszafogott, mint irtad, akkor csak szégellheted magad, hogy gyanusitgatod, mert udvarias volt valakivel szemben.
Kivánom, hogy találjon egy olyan nöt, aki meg tudja becsülni és nem ilyen féltékeny idióta, mint te.
Szia!
És az jobb lett volna, ha andalogva gyalogolva vonulnak végig az utcákon, és nem kocsival mennek?
Így is úgy is elmentek volna gondolom a csaj tesójához.
Most kocsival mentek épp.
De ha gyalogolnak az jobb lett volna neked?????
akkor teszem fel a kérdést nektek is.ha több mindenkinél ott tudta hagyni azt a cuccot akkor a csajnak miért nem tudta azt mondani h vigye el,próbálja föl és majd megy érte,vagy hozza el haza????
a másik az h ha ennyire föl vagytok sűlva a 2 utcával akkor a csaj miért nem tudott biciklizni,hisz csak 2 utca nem?apárom meg megvárta vna otthon anyujánál(mert oda közel van)vagy utána ment vna.
de nektek hiába mondom,most mindenki azt mondja h pp milyen őstulok vagyok,nem úgy mint tiakik megbíznak 100%ig a párjukban.ne is válaszoljatok erre,mert bunkó,kioktató válaszokból nem kértem!megértem ha vkinek negatív véleménye van,de azt rendesen is le lehetett vna írni!nem hiszek teljesen neki,tudom h nem mondd el dolgokat.ovatos vagyok mert eddig minden barátom megcsalt.
nem olvastam végig a kommenteket mert nincs kedvem ezért a kérdésedre válaszolnék:
Örülj hogy elmondta neked saját magától,bár lehet azért tette hogy azthidd hogy nem történt semmi.kitudja.engem is idegesítene..de te ismered a párod
Ne haragudj,én lány vagyok,de én is otthagynálak,ha így viselkedsz,mint ahogy már írták páran...
Ez már beteges szerintem,mármint az,hogy kiborultál, sírtál meg minden...Egészséges,csipkelődős féltékenység az oké,de így reagálni...
Szerintem magadba kellene szállnod,hogy vajon tényleg olyan jól működik-e a kapcsolatotok...Vagy te tisztában vagy-e saját magaddal?
Azert "oktatunk", mert ez az egesz egy baromsag, miert kellett volna biciklivel mennie? Ha gyalog mentek volna, akkor meg az lett volna a gond, hogy latta az egesz falu, hogy egymas mellett setalnak. A velemenyunket kerdezted, mi elmondtuk.
De van egy jo otletem, menjetek el a Joshi Barath-ba, vagy a Maunika Showba, es ott tisztazhattok mindent. :)
Utolsó vagyok,amit írtál csak megerősített abban,hogy magadba kellene szállnod..."minden barátom megcsalt"ezen én elgondolkodnék,nem bántásból mondom,de a barátaid és nem a tulajdonaid...Abból,ahogy írsz az derül ki,hogy úgy véded a párod,mint egy durcis kislány a kedvenc babáját....Ezzel a viselkedéssel tényleg azt éred el, hogy egy idő után betelik nála a pohár...szerintem
Ja,és,hogy miért vitte el?mert a csajszi megkérte,ahogy te is írtad,lehet,hogy más nem kérte meg,ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!