Jó nekik.... Nekünk jó a kapcsolatunk mindegyik szülővel, de munka miatt nagy a távolság. A gyerekek is imádják a nagyszülőket, többet lehetnének együtt. Később ha valamelyik lebetegszik, segítségre szorul, akkor is jobb lenne ha a közelünkben lennének.
Nyilván ha rossz lenne a kapcsolat, akkor nem így gondolnám :-)
2015. okt. 20. 14:14
4/15 anonim válasza:
Egyes! Másik naprendszerbe költözzenek?
2015. okt. 20. 14:18
5/15 anonim válasza:
Jó az (ha nem utalják egymást) :) Tudnak segíteni egymásnak..
2015. okt. 20. 14:26
6/15 anonim válasza:
Az hogy piszok mazlistak hogy mindkettonek van lakasa
2015. okt. 20. 14:37
7/15 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolat, segítik egymást, akkor jó ötlet.
Ha már lakásvásárlás előtt se jöttek ki, akkor meg rossz ötlet.
Illetve kérdés még hogy a gyereknek van-e párja, ő hogy jön ki anyósékkal. Nekem nem szólnak be semmit anyósék, de tudom,h nem bírnak, csak kulturáltan visszafogják magukat, úgyhogy nem örülnék ha naponta összefutnánk, de így tartható a semleges viszony.
2015. okt. 20. 14:52
8/15 anonim válasza:
Semmit, mi 1 lakásban lakunk. Szerintem ez a normális, ismerőseim közül mindenhol így van.
2015. okt. 20. 15:37
9/15 anonim válasza:
Lakhatnak egy házban is, ennyi alapján nincs véleményem.
Ha jó a kapcsolat, akkor hasznos. Ha rossz, akkor megvan a hátránya, ennyi.
2015. okt. 20. 18:15
10/15 anonim válasza:
Kiegészítem magam. Jó kapcsolatnál is lehet hátrány, persze. De ha normális emberek és mondjuk 2 különbejáratú szinten laknak egy házban, azt kb. ideális helyzetnek tartom, hisz ha kell, át tudnak menni, könnyű segíteni, beszélgetni így, viszont normális emberként nem telepednek rá a másikra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!