Jogos-e, hogy csalódott és szomorú vagyok?
Elmesélem a történetem, előre is köszönöm, ha valaki elolvassa. (Válaszolni csak holnap este fogok tudni.)
Van egy párom, jelenleg 3 éve vagyunk együtt. Én 19 éves vagyok, ő 21. Mindketten tanulunk, a szüleinkkel élünk.
Nos, mint tudjuk, ma van a Rammstein-koncert, itt, Pesten. Karácsonyra édesapámtól megkaptuk a jegyeket, amiket kinéztük magunknak. Kérésemre ülő jegyek, a piros kategóriából, közvetlen a színpad mellől. (Sajnos nagyon alacsony vagyok, így nem állhatnék, nem látnék semmit.) Nagyon örültünk, amikor végre kézhez vehettük, kicsivel karácsony előtt... aztán a párom édesanyja felhívta az édesapámat, hogy megmondja, hogy ők megvették a fiúknak ajándéknak az kiemelt állóra a jegyet, és mi ne vegyük meg. Már mindegy volt...
Karácsony után döntésre került a sor, és ő úgy gondolta, hogy inkább előre áll a haverjaival-unokatesóival, mert oda együtt mentek. Pedig az előtt annyira áradozott arról, hogy milyen jó lesz velem megosztania egy ekkora élményt... (A Rammstein mindkettőnk kedvenc zenekara. Én azóta nem is vagyok képes hallgatni.)
Az életünk ezen kívül rendben van. Apróbb összezördülések vannak, én néha túl érzékeny vagyok (főleg 'ünnepnapokon'), ő pedig néha elég bunkó velem, de ez még belefér... én kielégítőnek találom a kapcsolatunkat, és szeretem, csak ez annyira rosszul esett... és ő nem érti, hogy én miért nem fogadom el ezt, hogy ő előre megy. Persze, nem akadékoskodtam, hogy márpedig ülj velem, csak akkor is, rosszul esik... A jegyeket eladtam, mert nem tehettem mást. Mehettem volna barátnővel is, de nem tartottam igazinak. Hiszen vele mentem volna, így már nem lettem volna képes úgy élvezni, ahogy vele élveztem volna. Tehát itthon maradtam, és nagyon szomorú vagyok... az a kérdés, hogy jogom van-e szomorúnak lenni?
Persze,hogy jogod van szomorúnak lenni. :(
Hisz ez egy közös progi lett volna amit ő az utolsó pillanatban lemondott,és nem nézte hogy mennyire vártad
Igen jogod van!!!
És ő meg nagyon bunkó és nem szabadna elviselni ezeket tőle mert a fejedre nő és azt fogja hinni hogy ő tényleg mindnet megtehet veled!!
És akkor nem mész el a koncertre?
Sajnállak :(
Jogodban áll szomorúnk lenni - a saját döntésed következményeit Te viseled. Te döntöttél úgy:
- hogy mész-e, vagy nem,
- hogy elfogadod-e vagy nem, hogy ő mit akar,
- hogy elfogadod-e őt így, hogy ő nem a Te verziódat részesíti előnyben,
- hogy egyáltalán elfogadod-e őt,
- és hogy kihagyod a kedvenc együttesed koncertjét.
Lehetsz szomorú, befordult, depis meg ilyenek. Bármikor. De hidd el, nem éri meg. Te a Rammsteinért őnélküle is odavagy. Akkor meg miért őmiatta nem vagy ott? A Rammstein nem értetek játszik, azt sem tudják, hogy együtt vagytok ... Azokért és azoknak játszik, akik szeretik őket.
Sajnálom, hogy lehagytad ezt a koncertet. Viszont valamit megtanultál ...
Ezt hívjàk passzív-agresszív viselkedèsnek (nèzd mit csinàltàl velem, inkàbb otthon kucorgok egyedül, mint hogy hagyjam, hogy nêlkülem nyugodtan èlvezd az estêt a haverjaiddal... brühühü...)
Ha nem szoksz le erről a viselkedèsről, előbb-utóbb egyedül maradsz, meglàtod. A pasid pedig jól teszi, hogy nem hagyja magàt èrzelmileg befolyàsolni a kisded jàtèkaid àltal. Ezt az estèt Te szùrtad el magadnak, hàt most edd is meg, amit főztèl ès màskor gondolkodj, mielőtt nekilàtsz sajnàltatni magad. Most tombolhatnàl egy baràtnőddel a bulin, ehelyett otthon kucorogsz egyedül? Így jàrtàl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!