Hogy telnek nálatok a hétköznapi esték?
Más is fárradtan,kedvtelenül a Tv-t bámulja?
(nap mint nap)
Nálunk fele-fele arányban mert, anyu és húgom gépeznek, apu a szobájában tv-zik kivéve ha közös fözés van anyuval mert akkor nem. És én a párommal ketten a szobánkban beszélgetünk, kártyázunk, rajzolunk, olvasunk meg amihez kedvünk van. Ilyenkor mi minden technikai kütyüt kiiktatunk:) nemsokára meg itt lesz a picink is tehát mi abszolút nem vagyunk tv, gép stb függök.
22/L
mire hazaér a párom főzök neki vacsit, ágyba viszem neki, néha megmasszírozzuk egymást az ágyban, szeretkezünk , összebújunk, beszélgetünk, tvzünk.
csak ugy vagyunk.
náha vacsi,mozi.
nekem tökéletes, teljesen jól szórakozom akkor is ha csak csendben fekszünk egymás mellett,és simogat.
"18:14 ez van nálunk is.Rövid beszélgetés után,némán bámuljuk a képernyöt."
18:14-es vagyok.
Ahogyan írtam, sz*r. Van mikor repül a tányér is...
Nekünk sincs tv-nk. Abszolút nem is hiányzik. Este főzőcskézünk közösen, utána általában neten megnézem a híradót, vagy nézünk egy filmet. (De ez ritka, 1 hónapban egyszer). Ha jobb az idő akkor sétálunk.
Ha meg végképp nincs semmit csinálni, akkor számítógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!