Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mindig elengednek...

Titeket mindig elengednek bulizni?

Figyelt kérdés
Vagy milyen gyakran mentek,hova,és meddig vagytok elengedve? (Kort,nemet írjatok!)
2010. márc. 16. 17:47
1 2
 11/19 anonim válasza:

14/F

Engem körülbelül sehova nem engednek el, soha.

Suliból is 4-re haza kell érnem minden nap,

2010. márc. 18. 17:47
 12/19 anonim válasza:
én szerintem ne másokra halgas kérdezd meg a szüleid
2010. márc. 18. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem kell már kérdeznem, ennek ellenére a mai napig meg szoktam kérdezni :):) És a mai napig felébresztem őket, hogy megérkeztem épségben :) Pedig én már felnőtt ember vagyok.

Még nagyon régen, amikor 16 évesen elkezdtem a bulizásokat, nekem fél 2-2 körül haza kellett érnem és akkor is felkeltettem őket, így nyugodtak voltak, hogy hazaértem :) Ezt a mai napig megtehetem :) Néha ők nevetnek amikor a huszonéves gyerekük elkéredzkedik bulizni :D

2010. márc. 18. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
én 17éves vagyok (félév és 18) igazából diszkóba nem,de koncertre járok. de csak december óta vagyok úgy h na , most elmehetek úgy h csak másnak a 6os busszal jövök haza (elég kicsi helyen élek, itt nincs normélis koncert, így egy másik városba szoktam menni,ami olyan 35km-re van)de mindig el kell mondanom hol leszek, kivel(bár ugyse ismerik őket) és pontosan milyen koncertre(amit megintcsak nem ismernek) merthát eléggé féltenek. de pl msot volt egy olyan h nem a 6os busszal jövök haza,mert van hol aludnom és felhívtam, és megegyeztünk h köv busszal megyek haza. ennyi. végülis ez is max 2x egy hónapba. meg ahogy van pénzem,mert nagyon ritkán kérek ilyenre tőlük.nem is tudnék úgy szórakozni, h más pénzéből. Egyébként tudom h ha betöltöm a 18at, akkor engedékenyebbek lesznek,de egynelőre örülök ennek is.Régen ezért is voltak balhék.
2010. márc. 18. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Már igen :)

15 éves voltam, mikor elkezdtem dolgozni, gimi mellett, nyári munkában, úgy megtetszett, hogy estire átiratkoztam és azóta dolgozom. Addig sehova nem mehettem, 1x engedtek el a bátyámmal tini High Life-ba :)

Miután rendes dolgozó lettem, pénzt adtam haza, és nem kértem többet, bárhova-bármeddig mehettem, csak szólnom kellett, hova és kb mikor megyek haza. Mondjuk hozzátartozik, hogy sokszor éjszaka is melóztam.

Most meg a fiam nem enged el :D

27/L

2010. márc. 18. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Oda megyek, ahova akarok, amikor akarok, amig a szuleim tudnak rola es van nalam telefon.

De nem gyakran elek a lehetoseggel, es ha megis akkor mindig megkerem apat, hogy fuvarozzon oda/haza, mert a baratnoimmel altalaban bp belvarosban talakozunk, en meg a kulvarosban lakom es egyedül oda hazamenni azert gazos ejjel, apa meg orommel vallalja ezt a szerepet:D

16/l

2010. márc. 18. 21:35
 17/19 anonim válasza:
18 éves vagyok, lány. Engem mindig elengednek bulizni, sőt örülnek ha kimozdulok. Sosem voltam az a nagy bulizós tipus. DE! Amikor megyek mindig elmondom, hogy mikorra érek haza. Majd ha nem érek haza az X időpontban, utána elkezdhetnek aggódni :)
2010. márc. 19. 14:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Én soha nem is kéreztem, csak akkor, amikor más városba mentem.Vagyis az sem kérezés volt, hanem szoltam, hogy megyek és hogy kivel. Általában a bátyám is ott volt ahol én, tehát nem volt miért féltsenek. Bármeddig elengedtek:P Kb.13 évesen kezdtem bulizgatni, akkor még jobban figyeltek persze, mostmár 17 vagyok. Keveset járok szórakozni..:) Lekomolyodtam:D
2010. márc. 19. 18:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Saját felelősségem volt, 16 éves koromtól voltak rendszeresen bulizós időszakaim. Korán kezdtem, kb. azt csináltam, amit akartam, nem hallgattam Anyukámra, aki sose aludt rendesen, míg meg nem érkeztem, csak amikor már egyetemista voltam, sokszor meg is szívtam, de ezért csak magamat hibáztatom, Anyukámmal szemben meg lelkiismeretfurdalásom van a sok átaggódott éjszaka miatt. Akkoriban ('96-'99) még mobil se volt!

Egy 18 alatti csaj úgy menjen, hogy vannak normális barátai, akikkel vigyáznak egymásra. Nem károgni akarok, de ez így van.

Tizenéves hülyeségeim után mire egyetemista lettem, már sokat, de normálisan buliztam, csak mértékkel, méltóságomat megőrizve ittam, már nem téptem, stb. - de a korai hülyeségeimnek meglett a következménye, hogy Anyukám 27 éves koromban is képes volt reggel rámcsörögni, ha nem mentem haza időben, és elfelejtetem szólni. De ezt nem fogtam fel úgy, hogy baj, még ha egyesek furcsállták is :)

29/n

2010. márc. 19. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!