Titeket mindig elengednek bulizni?
minden hétvégén elengednek..
és kb 10 kor megyek el és akkor jövök amikor akarok..tehát olyan reggel szoktam megérkezni :D
De amúgy nem megyek mindig csak kb havonta-kéthavonta.. pedig elengednének minden hétvégén..
16L
El, akármeddig. De már beleuntam, pedig nem buliztam át minden hétvégét.
19L
Nekem már nem kell kéretőzni :D
De amúgy olyan 15 éves korom óta járok bulizni (ezek akkoriban kizárólag koncertek voltak), eleinte kb. havonta egyszer, vagy kicsit talán ritkábban engedtek el. Az első pár alkalommal jöttek is értem, általában éjfél felé. Utána már úgy volt, hogy a negyed hármas éjszakaival kellett hazamennem legkésőbb. Egy fél évvel később már nem volt megkötés, hogy hány buliba megyek el, csak azt mondták, hogy a saját zsebpénzemből gazdálkodjam ki a bulik költségeit, vagy ha már nem volt pénzem, és nagyon akartam valami koncertre menni, akkor esetleg adtak a belépőre. 17 éves korom körül már más városokba is elengetdek bulizni, ha akartam menni. 18 éves koromtól pedig csak annyi volt, hogy bejelentettem, hogy hova megyek és meddig.
Nekem eléggé lazák a szüleim, meg nem is vertem át őket ilyen téren, mindig időben hazaértem, ha késtem, akkor szóltam, hogy ne aggódjanak.
akárhova,akármeddig, lényeg h vasárnapra otthon legyek,mire menni kell koliba.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!