Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mindig elengednek...

Titeket mindig elengednek bulizni?

Figyelt kérdés
Vagy milyen gyakran mentek,hova,és meddig vagytok elengedve? (Kort,nemet írjatok!)
2010. márc. 16. 17:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Hááát 17 éves lány vagyok ha havonta elkéreszkedek egyszer elengednek többször nem!Kb 8kor indulok és reggel 5re otthon kell lennem és anyát felkell keltenem hogy megérkeztem.
2010. márc. 16. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:

minden hétvégén elengednek..

és kb 10 kor megyek el és akkor jövök amikor akarok..tehát olyan reggel szoktam megérkezni :D

De amúgy nem megyek mindig csak kb havonta-kéthavonta.. pedig elengednének minden hétvégén..

16L

2010. márc. 16. 17:57
 3/19 anonim ***** válasza:

El, akármeddig. De már beleuntam, pedig nem buliztam át minden hétvégét.

19L

4/19 anonim ***** válasza:
16L vagyok elengednek végülis discoba házibuliba ha értem jönnek vagy a barátnőmnél alszok hegyibulikba( reggelig) még nem igazán maximum ha lány tartja. Amúgy minden pénteken bemegyek a városba általában törzshelyen vagyunk sütizünk és colázunk fél 11-11re otthon vagyok. Nincs ilyen megszabott hogy nagyobb bulikba mennyi időnként mehetek de szólnak néha hogy most vegyek vissza...:) Van amikor egy hónapban 2x de van hogy egyszer sem, nem viszem túlzásba :)
 5/19 anonim ***** válasza:
Én ma már 28 vagyok, nem kell kéredzkednem sehova, de mikor 14-18 voltam, akkor igaz, hogy havi 2x elmehettem, de mint az előttem szóló írta, nekem is otthon kellett lennem 2 órára, és jeleznem kellett hogy haza érkeztem.
2010. márc. 16. 17:58
 6/19 anonim ***** válasza:
Kihagytam, és akármikor. De már unom.
2010. márc. 16. 17:58
 7/19 anonim ***** válasza:

Nekem már nem kell kéretőzni :D

De amúgy olyan 15 éves korom óta járok bulizni (ezek akkoriban kizárólag koncertek voltak), eleinte kb. havonta egyszer, vagy kicsit talán ritkábban engedtek el. Az első pár alkalommal jöttek is értem, általában éjfél felé. Utána már úgy volt, hogy a negyed hármas éjszakaival kellett hazamennem legkésőbb. Egy fél évvel később már nem volt megkötés, hogy hány buliba megyek el, csak azt mondták, hogy a saját zsebpénzemből gazdálkodjam ki a bulik költségeit, vagy ha már nem volt pénzem, és nagyon akartam valami koncertre menni, akkor esetleg adtak a belépőre. 17 éves korom körül már más városokba is elengetdek bulizni, ha akartam menni. 18 éves koromtól pedig csak annyi volt, hogy bejelentettem, hogy hova megyek és meddig.

Nekem eléggé lazák a szüleim, meg nem is vertem át őket ilyen téren, mindig időben hazaértem, ha késtem, akkor szóltam, hogy ne aggódjanak.

2010. márc. 16. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
17 éves lány vagyok,mindennap elmehetek akárhova akármeddig,de nem szoktam max 10-11 ig mert reggel kelek. hétvégente néha-néha elmegyünk valamerre a barátommal,vagy csak pihizünk otthon. én a volt barátommal laktam 1éven keresztül (15évesen)de azóta haza költöztem. tervezzük a mostanival az összeköltözést:) ennyi...nekem nem tiltanak meg semmit és nem szólnak bele semmibe sem,de ha baj van számíthatok rájuk(mármint a szüleimre)
2010. márc. 16. 18:08
 9/19 anonim válasza:

akárhova,akármeddig, lényeg h vasárnapra otthon legyek,mire menni kell koliba.

15/L

2010. márc. 16. 21:23
 10/19 anonim ***** válasza:
28 F vagyok. Akárhova elmehetek. Akármennyit ihatok. Akármikor megjöhetek. Viszont nem szoktam élni a lehetőséggel, max ha kéthavonta egyszer.
2010. márc. 18. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!