Lenéznek a szüleim mert nem jarok bulizni, tenyleg gaz vagyok? 18/L
Hoppá. Én se jártam bulizni sose (felnőttként pár koncertre és számítógépes partyra már igen :D), eszembe se jutott, hogy gáz lenne...
A matektábor buli? Ott voltam kicsiként :) Anyám büszke volt rám.
Milyen szülő már az, aki lenézi azt, aki nem bulizik... Megáll az ész.
Nem mindenki ugyanannyira szociális. Van, aki az lenne, de valahogy nem talál megfelelő társaságot. De ez nem gáz.
Gáz? Szerinted gáz hogy nem iszod magad félholtra minden héten mint a korosztályod nagy része? Szerintem épp az ellenkezője.Persze kell társasági élet, meg a bárataiddal szórakozni, de az, hogy nem jársz bulizni szimplán csak annyit jelent hogy értelmesebb vagy.Ne rágódj ezen, fogadd el magad így, ne próbáld magad olyanba belevinni, amihez nincs kedved.
A szüleidről meg csak annyit hogy megvan a véleményem az ilyen szülőkről...az a dolguk, hogy támogassanak téged és ne lenézzenek.Persze ha embert öltél volna vagy te is bulizós meg piás lennél akkor talán még lehetne indokuk, de így? Azért lenézni a saját gyerekedet mert nem bulizik? Ez röhejes...
Ne törődj velük, éld úgy az életed, ahogy te szeretnéd, és meg fogod majd találni a hozzád illő társaságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!