Inkább olyan van, amit elmondanék, de nem tudom szavakba önteni.
2010. márc. 16. 13:24
6/20 anonim válasza:
IGEN VAN!!!!! Nagyon rossz érzés igy élni. Nem titokról van szó, hanem bizonyos érzelmekről, bánatokról. De én csak abba reménykedek, hogy elmúlik. Most is azon vagyok, és elég jól haladok. De nagyon gyötör azért lelkileg, hogy senkinek se mondhatnám el..mert elég bizarr még számomra is, és nem szeretném ha bárki is tudomást venne róla. Főleg nem a barátaim. Ti hogyan oldjátok meg?
2010. márc. 16. 13:25
7/20 anonim válasza:
Nah ? Sehol senki?:)) Te kérdező? Gondolom, hogy neked is van olyan dolog, ha ezt megkérdezted..
2010. márc. 16. 13:38
8/20 anonim válasza:
VAN! Nem is egy!
2010. márc. 16. 13:39
9/20 anonim válasza:
Nekem is van. Félig-meddig a barátnőmet traktálom vele, de úgy igazán nem merem, talán annyira nem érdekli. Meg teljesen nem mesélek el mindent neki se. Nem olyan nagy dolog, csak fura hogy velem ez megtörtént.
Amúgy a naplóírás nem rossz ilyen esetben, érdemes jelszóval levédeni Wordben, és akkor az ember kiírhatja magából.
2010. márc. 16. 13:41
10/20 anonim válasza:
Szerintem minden embernek van olyan problemaja, amit elmondana de nincs kinek, mivel hogy felelmei vannak, fel, esetleg attol, hogy tovabb adjak, vagy kinevetik, megvetik emiatt, vagy mert szegyelli, meg sajat maga elott is.
Nem mindenki gondolja igy, de szerintem mindig van egyvalaki akinek elmondhatjuk, bajainkat, banatainkat es o meg is orzi ezt a titkot; ha ilyen problemam van, akkor en a Jo Istenhez szoktam fordulni, O mindig meghallgat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!