Mit tegyek, hogy ha akit én nagyon szeretek, az már szinte teljesen "leszar"?
Figyelt kérdés
az én hibámból adódóan, de lehet anélkül is ez lett volna (távolság)2010. márc. 15. 21:16
1/10 anonim válasza:
"A távolság a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja" ez igaz, hidd el, tapasztalat. Bele kell nyugodni. Sajna!
2/10 A kérdező kommentje:
pedig ez elég nagy tűz volt.... amíg el nem basztam mindent
2010. márc. 15. 21:28
3/10 anonim válasza:
Szia! Beszédedből ítélem fiú vagy xD .Miért mondod hogy mindent te rontottál el?Ehhez két ember kell,az lehetséges hogy te több hibát követtél el mint az akit annyira szeretsz.Részletek?
4/10 anonim válasza:
Keress mást.Tudom,könnyű mondani,de gondolom fiatal vagy még,előtted az élet.Tanulj a hibáidból,és a következő kapcsolatodba ne viselkedj úgy,mint a mostaniba.
5/10 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, vagy kérj "időpontot" egy beszélgetésre és próbáld tisztázni a dolgot, ha Te vagy a hibás, Neked kell lépéseket tenned a helyreállítás érdekében. Lehet, hogy lehet? Vagy már nem? Kicsit részletesebben tudsz írni, hogy mi az ami elb...tál?
6/10 A kérdező kommentje:
elég durvákat mondtam rá, "hülyedolgokmiatt", nem érdemelte meg, hogy elhagyják a számat azok a szavak... (egyébként ez már lassan fél éve volt)
amúgy azt mondja, hogy nem szar le, de mégis én tökre úgy érzem :S:S
2010. márc. 15. 21:39
7/10 anonim válasza:
Velem is tökre ugyanez a helyzet csak nekem osztálytársammal van így :S te még jobb helyzetbe vagy nem kell mindennap látnod ahogy nevet már nem veled...és lese szar na meg levegőnek néz...:S
8/10 anonim válasza:
Ami működik, azt nem lehet elszúrni.
Ami nem működik, azt meg nem lehet erőltetni.
9/10 anonim válasza:
Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha leülnél vele megbeszélni a dolgokat nyugodtan és higgadtan. Fel kell neki ajánlani, hogy amennyiben már nem szeret téged, nem akar veled lenni, akkor legyen őszinte, hogy te is tovább tudj lépni. Ha ez a helyzet, akkor sajnos az érzelmeit nem tudod megváltoztatni, viszont ha csak amiatt haragszik rád, mert csúnyákat mondtál neki régebben, akkor kérj tőle bocsánatot, talán ettől helyreáll a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!