Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az a fiu, akit én szeretek, az nem teljesen reálisan lát már engem?
Figyelt kérdés
Júliusban megismerkedtem egy fiúval,és járni kezdtünk.Szerettük egymást,és azt mondta,hogy szerelmes belém.Ő most kezdett el járni gimibe Szeptemberben.Sajnos Szeptember 1.-jén szakitott velem.Én nem értettem,hogy miért,mert azt mondta,hogy szeret,és én még sosem éreztem ilyet...Aztán neki már 1 hét után barátnője volt..Tisztára ki voltam készülve,mivel a legujjabb barátnője az én nagyon jó barátnőm volt.(ő is most ment gimibe..)És az egyik barátnőmmel kibeszéltük egyszer,hogy ő hogyan tehet ilyet,hogy a volt pasimmal jár,akiről tudja,hogy még mindig szeretem..és ez valahogy eljutott az exbarátom és a barátnője fülében.Azóta olyanokat hallottam,hogy voltbarátom lek*rvázott meg ijenek...(U)Tudom hülyeség vele foglalkoznom,de szeretem..:'( Most mit tegyek??2010. nov. 11. 18:49
2/8 anonim válasza:
Semmit, azt meg végképp ne, hogy egyáltalán törődsz még vele.
3/8 Futurare válasza:
Élvezd az életet, ha gyötör, akkor is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszii a tanácsokat,megpróbálom elfelejteni.
Még mindig fáj ez az egész,de most mellettem áll sok barátnőm,akik segitenek ebben.:)
2010. nov. 13. 13:13
5/8 anonim válasza:
Addig örülj,míg vannak kik melletted állnak...Mellettem soha senki nem állt... Az ilyen srácot meg felejtsd el,nem érdemli meg,hogy miatta szenvedj még akkor se ha szereted..
15/L
6/8 anonim válasza:
szia:) nos hasonló helyzetben voltam már én is... és egyet értek azokkal akik előttem írták: hogy ne foglalkozz velük. a volt barátnőd meg.. hát ezek szerint sosem volt a barátnőd, mert ezt megtette veled... ez undorító gerinctelen dolog. a pasi meg hazudott és jobbat érdemelsz. mi az hogy azt mondja még szeret erre egy hétre talál mást... -.-' anyám.. szar duma.. szval TE éld az életed ők meg le vannak szarva:) és ebből az érzésből úgy tudsz csak kikeveredni ha megismerkedsz egy másik fiúval , aki majd igazán szeret;) )
7/8 anonim válasza:
Nos, szerintem nem olyan könnyű elfelejteni valakit, akit igazán szeretünk, tehát ez úgysem fog menni egyik napról a másikra. Véleményem szerint a srác nem szeretett annyira, mint állította, a csaj meg nem volt igaz barátod soha. Próbáld meg lesz*ni őket és éld az életedet. Szerintem is majd az fog segíteni, ha új szerelemre lelsz egy idő után.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm megint a válaszokat.
Igazatok van.
Megpróbálom elfelejteni.
Már több hónap eltelt,de tényleg nem könnyű.
Remélem menni fog egyszer.
Aki meg a barátnőm volt,róla tényleg nem gondoltam volna,hogy ezt megteszi velem..
Azóta nemis beszéltem vele..
Nem érdemlik meg...
2010. nov. 14. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!