Szerintetek miér ilyen a legjobbarátnőm akivel 10 éve vagyunk best-ek? [hosszú]
Van egy barátnőm nevezzük Nórának.Nórával 10 éve vagyunk legjobb barátok,mindig vigasztaltuk egymást,ha vkinek vmi baja volt[pasi,család,barátok stb].4hónapja megismert egy fiút nevezzük Levinek.Levi minden hülyeségbe bele rángatja őt pl: A tescoban akart magának lopni egy 4000ft-os dezodort Nóra betette a kabátja alá,csakhát lebuktak.Emiatt Nóra lett megbüntetve és egy szót sem szólt Levinek,én egy kicsit felkaptam a vizet ,hogy miért viszi el a balhét helyette?,erre azt felelte,hogy ne ezen múljon a szerelmük.Ezután,miután rájött Nóráék az átlagnál gazdagabbak,meghívatta magát egy étterembe.Nóra lopott édesapukájától 20ezer forintot.Édesapja megtudta ezt,így nagy botrány lett.Kérdezte: miért lopott?Erre Nóra azt felelte,hogy: Az egyik barátomnak adtam kölcsön.Mire megmondta Levinek,hogy a részét majd amikor tudja adja vissza.Levi felkapta a vizet és még neki állt feljebb,hogy"10E.-forintért úgy oda vagy?Nagyot csalódtam benned,utállak."Nóra 2 napig sírt aztán felhívta a barátja,hogy megbékélt,de cserébe hívja őt meg a moziba.Nóra elhívta őt és még fizette neki az: üditőét,jegyét,popcornát.Voltak még aljas húzásai [meghívatja magát,barátnőm fizet neki mindenért.stb.]Legutóbb mikor itt volt Nóra,mondta,hogy már nincs zsebpénze,szülei nem adnak,adjak neki kölcsön,mert a barátja szórakozni szeretne.Kérdeztem tőlle mennyi kell?Ő azt mondta egy 10E-s.Én mondtam annyit nem adok,mert ez egy havi zsebpénzem.Ő azt mondta.hogy vissza adná.Erre a fejéhez vágtam,hogy "Nem veszed észre,hogy a barátod csak kihasznál?" Ő erre flegmásan közölte"Ő szeret engem,csak kicsit szegények,én szeretem őt ezér segítek neki"Lerendeztük az ügyet,de mikor elment én utánha elmentem a boltba venni egy tejet és mikor kinyitom a pénztárcámat látom,hogy nincs meg a 10E forint.Tudtam,hogy Nóra vitte el,ezért felhívtam őt és megkértem adja vissza,vissza adta és elnézést kért,amiért egy fiú fontosabb volt.2hétig nem találkoztal,de ezen a héten mégis és kibékültek.A fiú engem beállított rosznak ,és Nórát választás elé állította
"Vagy a kis barátnőd,vagy én' Nóra megint elcsábult és őt választotta,pedig szerintem csak kihasználja őt.Szerintetek mit tehetnék?
16/L
Ha igazán fontos volt neked valaha ez a barátság és més most is úgy érzed, hogy fontos neked ennek a lánynak a sorsa, akkor keress rá alkalmat, hogy beszélhess a szüleivel. Mond el nekik, hogy a lányuk elindult a lejtőn lefelé és meg kéne állítani. Pakolj ki mindent nekik. Pillanatnyilag meg fog utálni ezért a lány téged, de egy pár év, de ha maradt még egy kis esze, akkor pár hónap múlva sírva fogja megköszönni!
Hidd el, tapasztalat!
Sajnos sok embernek teljesen kikapcsol az agya, ha szerelmes. :( A barátnődnek is.
Lehet, hogy beszélned kéne a barátnőd szüleivel is. Hátha közösen ki tudtok találni valamilyen módszert arra, hogy észrevegye, hogy mennyire rossz úton jár.
Mivel te 16 vagy, gondolom a barátnőd is hasonló korú, így a szüleinek kéne valamilyen trükkel elválasztaniuk ettől a fickótól. És akkor visszamenne hozzád.
Voltam hasonló szituba, csak épp én voltam a Nóra.
Nem csak a barátnőm, hanem az egész családja fontos volt és az is nekem a mai napig.Már régebben történt, de mindanjiukkal szemben volt egy szemét húzásom.A dolog fenyegettük egymást ilyesmik, egy pasi miatt.Probáltak beszélni anyámmal, de az sem használt, megzakkantam.
1 évig nem beszéltünk, aztán valahogy már nem tudom hogy, kibékültünk.
15 éve vagyunk legjobb barátnők.
Nem tudom segített e asztorim, remélem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!