Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Agresszivan vezető családtag...

Agresszivan vezető családtag kezelhető?

Figyelt kérdés

Nekem speciel a férjem. En sem vagyok egy felénk sofőr, sőt, eddig én voltam a "tökösebb", és az egesz családom elég sportosan vezet, de mostanában nem szeretek vele menni. Folyton szitkozódik, rászalad az előtte menőkre, mutogat, túl gyorsan megy. Oké, hogy vannak gondjai, de engem ez nagyon stresszel. Hogy valaki megüti, beleszaladunk valakibe vagy kapunk egy csekket, amin kiakadnék. De nem hat rá. Azért is fura, mert egyebkent irtó konfliktus kerülő alkat.

Azon gondolkodom, hogy nem fogok vele menni, hanem BKV-val. Valakinek volt már erre jó megoldása?

N/32

2015. okt. 4. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A férjedet elvinni pszichológushoz, és amíg nem áll helyre lelkileg, nem engedni autot vezetni.
2015. okt. 5. 11:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Az autókulcsot elvenni, nem engedni vezetni.

2. A férjeddel beszélni, mert így ön- és közveszélyes a viselkedése.

3. A férjeddel elmenni pszichológushoz, és segíteséget kérni töle a problémái feldolgozásában.

2015. okt. 5. 12:54
 23/25 A kérdező kommentje:

Ma is volt orvosnál, nem visszafordítható. Szerdától infúziós kezelést fog kapni, hogy megpróbálják megallítani a romlást. Attól retteg, hogy egy reggel süketen ébred.

A sportot en is mondom neki, lehet, hogy elkerem öcsém bokszzsakjat.

Mondjuk en alapból is BKV parti vagyok, csak most ő kerüli az embereket.

A privatot köszönöm: érdekes módon jobban alszik, mert kevésbé zavarjak a zajok.

Most folyamatosan mondom neki, hogy felek mellette, es valahol vezessük le a feszultseget. Remelem, sikerrel járok.

2015. okt. 5. 12:54
 24/25 A kérdező kommentje:
Már a pszichológust is mondtam, de erre kevés férfi szokott raharapni...
2015. okt. 5. 12:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen vezetőket. Mindig halálra szivatom őket. A mutogatósok a kedvenceim, általában átröhögök nekik, aztán vörösödnek a fejek.
2015. okt. 5. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!