Van ennek így tovább értelme? (kicsit hosszú leszek)
A vőlegényemmel 4,5 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, de nagyon sokszor felmerült a pénz probléma, ami miatt nem jut előrébb a kapcsolatunk. Szeretnénk külön költözni (a szüleimmel élünk, nem zavarnak minket, mi sem őket, de azért hosszú távon nem ezt szeretnénk), családot alapítani, de a közeljövőben (szerintem 5 éven belül sem) nem megvalósítható.
Én jól keresek. Ő is, most kapott emelést is, de van diákhitele, meg a szüleit is támogatja (van hitelük, kevés a nyugdíjuk) és így az szinte semmire nem elég.
Nagyon szeretem őt, de a kapcsolatban már kb. két éve nem érzem felhőtlenül boldognak magam, mivel a fenti problémák a boldogságot beárnyékolják. Sokszor vagyok letört, szomorú. Szexuális téren is ritkán vagyunk már együtt, egyszerűen nem kívánom a szexet sem.
Rengetegszer előjött ez már köztünk, sokszor beszéltünk róla. Volt rengeteg sírás, de nem tudta egyikőnk se kimondani azt, hogy véget vetnénk a kapcsolatnak, bíztunk, hogy jobb lesz és lesz folytatás.
Nehezen tudnám őt elhagyni (mindig megsajnálom őt, annyira rendes volt hozzám az elmúlt években, és nem ezt érdemelné), és lezárni ezt a kapcsolatot, továbblépni és bízni abban, hogy találok majd valaki mást. De másrészről szeretnék kilépni ebből a bizonytalanságból, boldog lenni és megvalósítani a céljaimat.
Ő még hisz abban, hogy minden, amit elterveztünk, valóra válhat idővel, én már kevésbé.
Ti mit tennétek a helyembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!