Ha nem kérdezik hogy milyen jegyet kaptam de nem is mondom el az hazugság?
Ha a szüleidnek nem mondod el, akkor az olyasmi, mint a hazugság, mivel a tanulmányi eredményeid rájuk is tartozik ameddig nem vagy nagykorú. Alá is kell írniuk az ellenőrződet, hogy látták a jegyeidet...
Másnak viszont nem kell róla beszámolnod, tehát ha a szomszéd nem tud róla azzal nincsen semmi gond.
Attól függ,hogy hány éves vagy..
Ha 13-14-15 akkor illik elmondani.
17-18 évesen is illendő elmondani de akkor már a szülő inkább felnőttnek tartja a gyerekét,és akkor már a gyerek felelőssége a jegy...
Közipsuliban,11-12.-ben már nincs olyan,hogy jolvan gyerekek vegyétek elő az ellenőrzőt mert alá akarom írni a jegyet.. Középsulis ellenörzőben már nincs is helye a tanár aláírásának..:d
Nem hazugság, beszéltek állatságokat.
Hazudni információ közlése nélkül nem lehet.
Ez inkább sumákolás.
Nem szerencsés dolog, aki sumákol, az nem becsületes. Viszont egy 90 IQ feletti szülő tudja, a gyerek néha sumákol, és nem árt a körmére nézni más forrásokból is, pl. iskola direktbe.
Ezt is jelenti a nevelés.
Szóval kedves utolsó..
Ha pl én meleg vagyok,de senki nem kérdezi,akkor ugye nem mondom senkinek.. Akkor végülis hazudok?
Szóval a megkérdezik,hogy te meleg vagy? És aztmondom rá,hogy nem akkor hazudok.. De ha nem kérdezik,nem kell közölni.. Ez sumákolás,füllentés kérdező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!