Nektek rosszul esne ez vagy túl érzékeny vagyok?
Tegnap reggel rosszul lettem, annyira, hogy kórházba kellett mennem. Elvitt a párom, de útközben közölte, hogy nem marad ott velem és nem is fog hazahozni. Köpni nyelni nem tudtam. Nagyon rosszul voltam, alig tudtam járni, nem tudtam, mi lesz a kórházban, ott kell-e maradnom.
A munkája rugalmas, és tegnap délután 4-kor volt fix programja. Ez pedig reggel 9-kor történt. Amikor felhívtam, hogy hazaértem, akkor épp beült valahova kávézni.
Nagyon rosszul esett, főleg, hogy eddig nem ilyennek ismertem meg, figyelmes, kedves volt eddig. 6 éve vagyunk eddig. Sose volt ilyen. Igaz, ilyen beteg sem voltam még soha.
Hát nekem ez a sztori így nem kerek, ha amúgy normális kapcsolatban éltek, akkor ez biztos nem így volt teljesen, én meghallgatnám a másik fél verzióját is, hogyan játszódott ez le.
Ha meg eddig is ekkora bunkó volt, akkor nincs min meglepődni, max azon, hogy még mindig vele vagy.
3: De így történt, így kerek. És eddig egyáltalán nem volt bunkó.
Nem tudom, mi történt vele. Lehet, hogy csak nem tudta, mit kell tenni. Amikor itthon voltunk még, akkor is csak állt és nézett, mint aki lefagyott.
Ha nem is ugyanez de hasonló történt meg, amikor a nagypapám volt végstádiumban a kórházban és mellette voltam. Ex megsértődött hogy miért nem tudunk találkozni, és egyszer sem jött be hogy legalább a lelki támogatás szikráját mutassa felém, csak duzzogott. A nagypapa halála után nagy fejmosás keretében ki is dobtam, egy felnőtt nőtől nem ilyen érzelmi szintet vár el az ember.
A párod esetében inkább az lehet, hogy feszélyezte a környezet, és ezt a lehető legrosszabb módon fejezte ki. Ne tartsd magadban, beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!