Szerintetek jó vagy rossz anya (és egyben nő, és feleség) vagyok?
A helyzet adott:
Én, a férjem, és a 2 éves kislányunk.
Nem dolgozok, tehetősek vagyunk. A sógornőm, és az anyósom folyton azt hajtogatják, hogy a családom agyára fogok menni. Én amit csinálok akár mennyire is furcsán hangzik; természetesnek veszem. Nem vagyok hülyelány. 3 szakmám van (szakács, cukrász, felszolgáló), és 1 felsőfokú, meg két alapfokú nyelvvizsgám (felsőfokú: angol, alapfokú: német, japán).
Kb. így néz ki egy napom: Felkelés, higéniai teendők (fogmosás, tusolás stb.), smink (alapozó, szempillaspirál, csillogós szemhéjtus), és ezek után elkészítem és ágyba viszem a férjem reggelijét. (ma pl. omlett volt félbehajtva, belül felkockázott uborka+paradicsom+paprika kombóval) Ha felkel megeszi, majd megy utána dolgozni. 8 óra után kicsivel a picikém is felkel, majd megeszi ő is az adagját. 1 órát játszik, megyünk bevásárolni, és neki kezdek az ebédnek (ma brokkolikrémleves volt, barbecue szószban pácolt oldalassal, salátaágyon, desszertnek pedig poharas tiramisu) Minden nap újat főzök, ezért mindenkinek annyit csinálok amit meg is eszik. Eddig még nem panaszkodtak, hogy kevés volt.:D) Miután a férjem hazajött ő is megebédel, addigra a gyerek ágyban van. Ezt az időt szoktuk "kihasználni".;) 16 órakor a kislányom felkel kap valamilyen feldarabolt gyümit, és megint játszik kicsit (addig sportolok) majd miután megérkeztem: vacsi, fekvés. (Ilyenkor van időm edzeni, ezért el szoktam menni futni, vagy görkorcsolyázni. A kislányom nem rossz egy könyvet simán elnézeget 2 óráig.) Mai vacsora: melegszendvics, 3 féle krémes.
Illetve még a sógornőm (ő egyedül) kifogásokat talál az öltözködésemben, mert hogy "rossz példát mutatok a gyereknek".
Ugye a smink az az, ami fentebb le van írva. Ezt otthonra is hordom. Nagyon szeretem a diáklány stílust, ezért otthonra is mindig combzokni és miniszoknya, karcsúsított póló szettet hordok. Szerintetek irigyek, vagy tényleg túlzásba viszem?
A helyesírási hibákért előre is bocsánat.
Haha egy két valaszon főleg azon, hogy a minikébe kilatszik e a családi ékszer jót vihogtam. Amúgy még a kadtakaritas oké, de budit pucolni ilyen szerkoban elég vicc.
Nem tudok a kérdésedre válaszolni, egy biztos így első olvasasra te minimum zakkant vagy.
Ami még feltunt, tudod egy vállalkozó nem ér haza délben, még egyre sem. Ha mégis, este hatig megy a telefonalgatas, ügyintézés. Csak onnan tudom, mert az én párom is vallalkozo, meg ismerek is párat. Aki vállalkozó, annak nem ér véget a munkaideje ám délután kettőkor, a munka meg magától pörög. .
A másik, én is cukrasz felszolgalo vagyok, de ahhoz nem igazán kell semmilyen nyelvismeret. Tésztát gyúrni és habot verni középfokú japán nélkül is lehet, szóval nekem ez is sántít de jolvan ha ettől te okosabbnak hiszed magad okés!
Mi a fura a combzokni + szoknyában? Pesten rengeteg csaj mászkál így. Én is szívesen hordom, mindenki megdicsért benne eddig, hogy csinos.
Amúgy ha neked, a lányodnak meg a férjednek jó, akkor hogy lehetnél rossz anya??
Nem attól leszel jó anya vagy feleség, hogy ágyba viszed a nyolcféle főztöd.
Kicsit olyannak tűnsz, mintha megragadtál volna kamasz-szinten. A diáklánynak öltözés otthon értelmetlenül, az, hogy hatalnas elmének tartod magad a szakmáid miatt (nyilván nem csak diplomának van értéke és nem kizárólag diplomás lehet eszes vagy tehetséges), pedig lássuk be, ezeket nem nagy tehetsêg megcsinálni, a nyelvvizsgáidat meg egyszerűen nem hiszem el...
Egyszerűen egy buta 24 éves vagy, aki sokkal éretlenebb a koránál, és fogalma nincs az életről.
az is lehet, vagy inkább több, mint valószínű, hogy fél az öregedéstől, elvégre anya és háziasszony lett már.
lehet majd 30 évesen már plasztikáztatni fog.
folyamatos függőség a párjától, amit valszeg az okoz, hogy tőle függ. ha a pasi egyet csettintene, már az utcán kukázna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!