Anyósék rendes emberek, de soknak tartom a találkozást velük. Ha nem megyek, vagy szólni merek, akkor sértődás van. Mit tegyek ez ügyben?
Figyelt kérdés
Nincs bajom velük,de a jóból is megárt a sok.Hétköznap is összefutunk velük,de olyan hétvége nem volt,hogy csak kettesben lettünk volna,mindig menni kell anyósékhoz,mivel páromat nem akarom megbántani,mert neki ez fontos ezt tiszteletben tartom,a probléma az,ha elmegyünk hozzájuk,akkor biztos ott vagyunk egy fél napot.Ha ugye nem megyek,akkor a szabadidőnkben nem együtt vagyunk.Szóval kicsit sarokba vagyok szorítva,hétköznap dolgozunk,én igénylem,hogy együtt legyünk hétvégén és ne anyósékhoz kelljen mindig futkárpzmi.és ilyenkor a kérések száma is megnövekszik.Ide oda vigyük el őket,ezt hozzunk azt hozzunk stb.2015. szept. 20. 08:48
11/13 anonim válasza:
Szerintem vedd fel azt a bizonyos nadragot es mond meg neki, hogy max. ket hetente vagy hajlando, de akkor is legyen megtisztelve a ku.va eletbe mar. Elnezest az alpari vegletert, de erzekeltetni kellett a hangsulyt. Sok sikert!:) 22/F. Es szamolj be mennyire jartal sikerrel, mert kellenek a tapasztalatok.
12/13 anonim válasza:
Ha valami neked nem felel meg a ti életmódotokban, akkor azt nem kell csinálnod. Ha a feleséged ezt nem érti meg, nincs igénye arra, hogy leváljon a szüleiről és te legyél a családja, akkor nincs közös jövőtök. Őt vetted el, nem a szüleit. Az ilyen anyós-apósra én nem mondanám, hogy rendes emberek, mert önzők és agresszívek, akadályoznak benneteket a saját életetekben. Lehetnek vagy 60 évesek, nem hiszem, hogy pesztrálni kell őket.
13/13 anonim válasza:
Add határozottabban a párod tudtára, hogy ez így nem jó. Ő meg váljon már le a szüleiről. Hány éves? Tizenéves, vagy mi?
Az tök jó, hogy jóban van a szüleivel. De azért az nem normális, hogy egy hétvégén nem tölthettek kettesben.
Engem nem érdekelne, hogy ki sértődik meg. De én ezt így nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!