Csak szerintem teljesen abszurd ez (bővebben lent)?
Nem tudom mi a neve, de létezik egy olyan eszköz, ami megakadályozza, hogy beparkoljanak a bejáratod elé.
Ha fel van állítva, akkor nem tud odaállni senki, ha meg te lecsukod, akkor ki tudsz jönni a kapudon. Sok garázsnál láttam már a belvárosban ilyet.
Egyébként fura anyukádék hozzáállása az üzleti partnerhez. Mivel ők a vevők, a cégnek érdeke, hogy elégedettek legyenek, és máskor is tőlük vásároljanak. Nem úgy van ma már, hogy örüljenek, ha kapnak árut.
Igazatok van, de az eljárás gáz volt.
A testvérednek a szüleidnek kellett volna szólniuk, hogy ők szóljanak a szállítójuknak, hogy hova álljon és hova ne.
Ha ilyen durva lenne a munkahelyemen az ellenőrzés, akkor én azért ennyire nem számítanám ki az időmet, hanem időben elindulnék.
Ha meg mellettetek van a szüleid vállalkozása, akkor nem tudtatok volna nekik szólni? Jó hogy nem jelentettétek fel rögtön a sofőrt :D
Ha meg tudjátok oldani költözzetek el, azt úgy áll a kamion a kapuba ahogy nem akar.
Amúgy szüleid is elgondolkozhatnának, a dolgokon.
Amúgy meg megvan a véleményem a szállítósokról (tsztelet a kivételnek)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!