Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nyerhetném vissza a...

Hogy nyerhetném vissza a szüleim bizalmát?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon sok hülyeséget csináltam...Hazudoztam,igazgatóit kaptam,lógtam a suliból,holott nem vagyok ilyen.Azt mondták,már nem bíznak bennem.Mit tegyek?
2010. márc. 13. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj egy kicsit közeledni feléjük, próbálj egy kicsit gyereknek lenni. Szervezzetek közös programokat! Mi például rengeteget kirándulunk a gyerekekkel és próbálok mindegyikőjüknek a hobbiában képben lenni. A fiam például nagyon szeret festeni (amiben én rettenetesen béne vagyok), de mégis leülök vele és együtt csináljuk mert remek alkalom arra, hogy meg tudja velem beszélni a problémáit. Pedig ő bizony már nem kisgyerek, 16 éves most de nagyon büszke vagyok arra, hogy megosztja a gondolatait, érzéseit velem. Talán az a baj, hogy lassan belecsúszol a kamaszkorba és ezzel együtt nagyon megváltoztál és a szülők egyszerűen rájöttek, hogy nem ismernek. Engedd közelebb magadhoz őket, mutasd meg nekik, hogy milyen is vagy valójában. Ha van valami hobbijuk, akkor tessék aktívan érdeklődni arról a témáról, el fog indulni valami beszélgetésféle. Vagy akár anyukádhoz is kiülhetsz a konyhába amikor főz és beszélgethettek a terveidről és arról, hogy mit is szeretnél kezdeni az életeddel, hogyan képzeled a jövődet, mi az ami érdekel. Szóval csak engedd, hogy megismerjenek.
2010. márc. 17. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az anya és a gyerek kapcsolat a legönzetlenebb. Mindent megbocsájtanak a gyerekeiknek, csak idő kell hozzá! Én is rossz gyerek vagyok voltak durvább dolgaim. De végül mindíg megbocsájtottak.... és én is nagyon sokszor hallotam ezt a sablon szöveget, hogy "elvesztetted a bizalmam":) 17/L
2010. márc. 17. 18:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Te miket csináltál?:D
2010. márc. 17. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
pl, félévkor megbuktam, és a rendörséggel is volt már dolgom:$ féléve történt kb. de már nem haragudnak érte
2010. márc. 18. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!