Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt egy ruhadarab...

Miért érzem ezt egy ruhadarab miatt?

Figyelt kérdés
a barátomnak sok fölsője van, de van neki egy zöld pulcsija, amit ki nem állhatok. És olyan ideg kap el, amikor meglátom rajta, hogy letudnám róla tépni, és legszívesebben belevágnám a kukába.
2010. márc. 13. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami rossz vagy ellenszenves emléket (vagy valami ilyen dologra emlékeztett) idéz fel benned.
2010. márc. 13. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
a választ nem tudom, de ha nincs annyira hozzánőve az a ruha, akkor dobd ki :) Addig úgysem szűnik meg az érzés.. Nekem is volt hasonló dolgom...
2010. márc. 13. 11:13
 3/12 A kérdező kommentje:

én sem engedném, hogy Ő kidobja az én göncömet.

igy nekem sincs jogom ehhez.

de olyan mérges vagyok amikor meglátom rajta, nem tehetek róla, olyan dedós.

2010. márc. 13. 11:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami okanak kell lennie,hogy ideget kapsz ettol a pulcsitol!Nem valami ex-tol kapta,és te tudsz rola?Vagy pedig mondd meg a baratodnak,amikor vele vagy,ne vegye fel ezt a pulcsit,mert megmagyarazhatatlan ok miatt,ideget kapsz tole!
2010. márc. 13. 11:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
"olyan dedós" valósziínűleg ez zavar téged:)
2010. márc. 13. 11:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Én anno megbeszéltem barátommal a dolgokat ruha terén. Ami neki nem tetszik, azt nem hordom, ha vele vagyok, vica versa. Beszéld meg vele, ez nem egy olyan dolog, amit nem lehet megérteni. :)
2010. márc. 13. 11:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy engedje meg hogy ő te ruhádat a haverjával a tiédhez kidobja. Akkor biztosan jó lesz.
2010. márc. 13. 11:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg kérd meg, hogy ezt az EGY pulóvert ne hordja, mert ideges leszel töle...

A legegyszerübb megbeszélni EGYMÁSSAL a dolgokat

2010. márc. 13. 11:37
 9/12 A kérdező kommentje:

nem, nem a volt barátnőjétől kapta.(semmit sem tartott meg, amikor szakított velük mindent kidobott, ajándékot, mindent, és semmilyen ruhadarabot nem kapott tőlük és nem is vett nekik!)

Ezt is a többivel vásárolta még régebben egyedül-magának.

2010. márc. 13. 11:41
 10/12 anonim válasza:
Mond meg neki, h ne vegye fel, mikor találkoztok és ENNYI. nem kell ezt túl dramatizálni.
2010. márc. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!