Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondanátok el, hogy...

Hogy mondanátok el, hogy nincs szükségetek ezekre a dolgokra úgy hogy ne legyen belőle nagy sértődés?

Figyelt kérdés

Állapotos vagyok az első gyermekünkel.

A férjem testvére(41), az ő lánya(24) és anyósom(62) a minap megint azzal hívtak fel, hogy a kicsinek semmit ne vegyünk mert majd mindent majd hoznak ami az övék volt. Zárójelbe írtam az életkorokat, hogy nem pár éve vásárolt termékekről beszélünk.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy úgy állunk anyagilag hogy mindent meg tudunk venni újonan. És én ezt szeretném is kiélvezni, nekem nagy boldogság mikor haza megyek egy újonan vásárolt kisruhával, kisjátékkal stb.

Ezt már kb 100x elmondtam én is és a férjem is nekik, hogy ezért nincs szükségünk a dolgokra.

Sajnos 101xre sem értik meg, sőt egyre akaratosabbak.

Tanácsot szeretnék kérni, hogy mondjam meg nekik az igazat erről hogy marhára nem akarok koszos-dohos 20-40 éves cuccokat és ébredjenek fel, vagy kössük az ebet a karóhoz továbbra is ezzel, hogy mi magunk szeretnénk neki mindent megvenni újonan.

Tanácsokat szeretnék kérni és nem kioktatásokat arról, hogy miért is jó a használt ruha stb stb.

2015. szept. 10. 19:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Miért kellene 20 meg 40 éves szar cuccoknak örülni és mindent félre dobni miattuk?

Én ilyenek miatt nem sértődök meg, mint fent is leírtam nekem ez egy teher, és szeretném én megvenni a baba dolgokat.

2015. szept. 10. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
fogadd el és dobd ki.velünk is volt ilyen ,egy távoli rokonomhoz mentünk és előszedte a padlásról a 26 éves lányának a babaruháit ,fürdőköpenyeit.komolyan nem értem ,hogy adja ki az esze ,hogy a pókhálós ,foltos ezeréves ruhákba fogom öltöztetni az újszülött gyerekem.ha világ csórója lennék akkor is szebbet vennék 200 forintért a turiba ,mert alapvetően nem vagyok sznob ,hogy undorodom a használt dolgoktól ,de használt és használt közt is van különbség.
2015. szept. 10. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a rokonsággal, hogy átestek a ló túloldalára. Nálunk is vannak nagy kor különbségek,és mégis megtudtak őrizni 1-2 ruhadarabot nagyon jó állapotban. Mivel nem zsák számról, foltos, dohos ruhákról van szó, így annak az 1-2 darabnak eszmei értéke van. Pl a mamám megőrizte apukám kis ruháját amiben hazahozták a kórházból engem is abban hozott haza anyukám. Vagy a tesóm cuccaiból is volt 1-2 darab és a lánya nagyon szívesen vette fel apa gyerekkori pólóját.

Babakocsiról meg ne beszéljünk hamar kimegy a divatból, eszembe sem jutna .

Én azt mondom hogy a szemük láttára való kidobás durva, egyszerűen mikor odaviszik akkor állj a sarkadra és mutasd meg hogy ez már mind meg van és vigyék el mert nem kell. Ott a 24 éves lány jó lesz annak a gyerekének. Ne is engedd letenni, ha 1-2 alkalommal visszaküldöd a cuccot utána majd csak letörnek.

2015. szept. 11. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!