Ti is kiakadnátok, ha a férjetek/párotok tíz doboz "Oktoberfest" sörrel állítana haza este?
Na, most ezzel mi a gond? Valószínűleg nem egyedül, vagy ha egyedül, akkor nem egyszerre fogja meginni mind a tíz dobozzal.
Mondjuk én a saját férjemen biztos meglepődnék, mert mindketten utáljuk a sört. Egyszer vettünk két doboz sört sörös csülökhöz, csak az egyik fogyott el hozzá, a másik meg hónapokig ott kallódott felbontatlanul, miközben próbáltuk tukmálni egymásra, hogy igya már meg valaki. Végül kellett főznöm még egy csülkös kaját, hogy elfogyjon.
De még a barátaink sem szeretik, inkább a bort, vagy a töményet.
Ha beállítana tíz sörrel, az első gondolatom az lenne, hogy valamit csináltatni akar a házon és a mesterembernek hozta. :)
Ez a kérdés most komoly?
Én tavaly a Szigeten nő létemre egy nap alatt megittam 10 sört, délelőttöl hajnalig, és még csak részeg sem voltam.
Utolsó. Mert mégis mi baj vele? Fesztiválozott, fesztiválon meg a sör szokott fogyni, alapból sokaknak az esik jól.
Bírom ezeket az "ezzel nem dicsekednék" megjegyzéseket. :) Hála a jó égnek olyan párom van, akit nem érdekli ha néha felöntök a garatra. Én sem bánom ha ő iszik a haverokkal. Meg alkalmanként együtt is elmegyünk inni.
?????
10 sör miatt aggódni?????
2-3 sör egy este is elfogy, fejenkent ha társaság van..
Ha sört vesz akkor kartonnak, 2-3 hónapig amugy kitart...
"Csodálkoznék, hogy ilyen keveset hozott. Kőműves a férjem és nagyobb melegekben akár 5-6 doboz is elfogy egy nap alatt az építkezésen."
ki is rúgnám a jófrancba, ha az én alkalmazottam lenne, semmi szükség egy építkezésen alkoholistákra, akik a többi munkás életét veszélyeztetik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!