Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt anyám?...

Miért csinálja ezt anyám? Miért ennyire agresszív? Miért nem lehet normális kapcsolatom vele?!

Figyelt kérdés
Anyám sokszor bántalmazott fizikalilag és lelkileg is. A mai napig kisebb terrorban tart engem. Ha mond valamit es nem csinalom meg egybol nekem jon. Volt amikor övvel volt amikor a fabol keszult kokemeny papucsaval jott nekem es rugdosott amig en a foldon kuporogtam...nem szeretném részletezni tovabb..nagyon bant hogy nem lehet normalis eletem normalis anyaval...ez nem normalis dolog. Mit mondjak a suliban ha meglatjak a combomon az ov veralafutasos nyomait?Gyakran álomba zokogom magam.. Mar ezt szinte megszoktam. Tobbszor megfordult a fejemben hogy ongyilkos leszek. Volt amikor gyogyszereket szedtem be..nagyon sokat..de semmi nem lett miattuk velem..volt amikor az ereimet akartam felvagni...inkabb az fajjon mint ez...ez tul sok nekem. Nem akarok cirkuszolni vele...csak szerettem volna kiadni magambol ezeket a dolgokat amik mar evek ota nyomasztanak.
2015. szept. 9. 20:27
1 2
 11/13 anonim válasza:
Teljesen megértem. Velem olyan helyzet volt, hogy 14 éves koromban ki akart anya rángatni külföldre. Addig sem voltunk jó viszonyban, alig beszéltünk. Én a tanáraimmal beszéltem meg. És kiharcoltam a dolgot, azóta a nagymamámmal lakom. Te is mindenképpen beszélj valakivel, a családtagokkal pedig ideje megismerkedni. Szurkolok.
2015. szept. 9. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Hogy látnák meg a combodon? Már elmúlt a nyár. Nem kell rövid nadrágot viselned.
2015. szept. 9. 22:23
 13/13 anonim válasza:

Emberek! NEM megoldás ha vissza üt! Akkor lehet hogy az anyja még dühösebb lesz. (Tapasztalatból mondom)

#7 voltam

2015. szept. 10. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!