Csak szerintem furcsa ez a kérés? A nővérem kedvéért nem vihetnénk magunkkal a gyerekeket a szülinapi ebédre.
A nővéremék idén költöztek haza külföldről. Lassan 10 éve próbálkoznak, de nem sikerült teherbe esnie. Ebből kialakult nála, hogy szinte mindenkit utál, akinek gyereke van és a gyerekek is idegesítik.
A páromnak és nekem három gyermekünk van, a kicsi fél éves lesz.
A hétvégén szerették volna anyuék megünnepelni a születésnaposokat (apu, a nagyobbik fiunk, én). Minden évben így szokott lenni. Most viszont anyu megkért, hogy ne vigyük a gyerekeket, mert szeretne tekintettel lenni a nővérem érzéseire. Azt mondta, majd nekem odaadja gyerkőc ajándékát és a tortáját, inkább otthon adjam neki oda.
Szóhoz sem jutottam, végül megmondtam, hogy ünnepeljenek nyugodtan, mi nem megyünk. Anyu most nem érti, hogy mi a bajom ezzel, szerinte még én vagyok a bunkó.
Én sajnálom a nővéremet, de tényleg meg kell állnia az életnek, mert neki nem úgy jött össze, ahogy szerette volna?
OFF: 10-es, ne add föl, tavaly két vetélésem volt, idén júliusban teherbe este, a 41. születésnapomra jön a baba.
ON: a húgomnak meghalt a férje, mégis eljött a családi esküvőkre. Nem mintha könnyű lett volna neki, de ettől nem akart a távolmaradásával tüntetni, vagy kimaradni a családi eseményekből.
Én sem mennék el hasonló esetben az ünnepre. Nagyon nehéz lehet a testvérednek, de nem kéne abnormalitást nevelni a dologból.
Én nem vagyok olyan, aki nem tud leszakadni a gyerekeiről pár órára sem, de pont egy ilyen családi ünnep az, ahová nem mennék nélkülük. Az én születésnapomon legyenek ott a gyerekeim, aztán persze az ünnepelt gyerek is. Apám meg szintén nem ünnepelné a szülinapját az unokái nélkül.
Beteg ötlet az egész, én is megmondanám, hogy köszönjük, mi nem leszünk ott.
anyád, hogy gondolta?
elköszöntök a 3 gyerektől, közlitek a szülinapossal, hogy most elmentek a szülinapját ünnepelni, de ne aggódjon, azért majd tortát hagytok neki?
Te ezek után elmész? Tartsd meg a szülinapotokat magatoknak. Én biztos nem mennék így el.
Anyukád is mit gondolt, hova teszed a gyerekeid, meg amúgy is nonszensz a kérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!