Csak szerintem furcsa ez a kérés? A nővérem kedvéért nem vihetnénk magunkkal a gyerekeket a szülinapi ebédre.
A nővéremék idén költöztek haza külföldről. Lassan 10 éve próbálkoznak, de nem sikerült teherbe esnie. Ebből kialakult nála, hogy szinte mindenkit utál, akinek gyereke van és a gyerekek is idegesítik.
A páromnak és nekem három gyermekünk van, a kicsi fél éves lesz.
A hétvégén szerették volna anyuék megünnepelni a születésnaposokat (apu, a nagyobbik fiunk, én). Minden évben így szokott lenni. Most viszont anyu megkért, hogy ne vigyük a gyerekeket, mert szeretne tekintettel lenni a nővérem érzéseire. Azt mondta, majd nekem odaadja gyerkőc ajándékát és a tortáját, inkább otthon adjam neki oda.
Szóhoz sem jutottam, végül megmondtam, hogy ünnepeljenek nyugodtan, mi nem megyünk. Anyu most nem érti, hogy mi a bajom ezzel, szerinte még én vagyok a bunkó.
Én sajnálom a nővéremet, de tényleg meg kell állnia az életnek, mert neki nem úgy jött össze, ahogy szerette volna?
Miért nem válaszolsz a kérdésre? Felteszem még egyszer, hátha most sikerül elolvasni, értelmezni, és még válaszolni is rá...
Egyébként te mit szólnál hozzá, ha anyád felhívna, hogy figyelj Béla, szombaton tartjuk a szülinapodat, de a Gizike, akit meghívtunk utál, szóval te ne gyere, majd apád átviszi az ajándékodat, meg egy szelet tortát vasárnap délelőtt. Na, mit szólnál hozzá?
73% te olyan hülye vagy, hogy a fal adja a másikat. :-D
A kérés kiakasztó, hogy kérhet ilyent egy nagyi?
Áruld már el, hogy miben enyhítőbb körülmény, hogy ezt a nagymama kéri és nem a nővére?
értsd már meg Te szerencsétlen, hogy a gyerek onnantól, hogy megszületett családtag. Nem egy darab tárgy amit felakasztunk a szögre, vagy beteszünk a vitrinbe amíg elmegyünk a család többi tagjával szülinapozni. Én nem vagyok véranya, mert nincs gyerekem és sajnos szerintem már nem is lesz, de el nem tudnám képzelni, hogy a bátyám és a felesége ne hozza magával a gyereket ha eljönnek, ugyanis Ők így egy család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!