Mit érdemes venni egy 14 éves lánynak ballagására?
Mindenféle válaszra kíváncsi vagyok, legfőbbképpen a fiatalokéra.
Mire vágyik mostanság egy fiatal lány?
Vagy pénzt adjak?De mennyit?
Köszi a válaszokat
nagyon jó ötleteket adtál 15 éves lányka!Nem írom, hogy utolsó, mert mire kiírom, már más lesz az utolsó:)
hajhoz cuccai vannak, mp 4 is van, netről szed számokat, tehát cd nem kell neki, de a számológép nagyon jónak tűnik.
Igen a ruha téma is jó, de tudom, hogyha össze jön neki pénz akkor ő akarja majd megvenni magának (legalább is eddig így volt), mert az a biztos amit ő vesz.
Telefont a keresztanyjától fog kapni, de pssszt, ez titok :)
A nővére vagyok a ballagónak.
Ez egy őrület :)
14 éves, vagyis nyolcadikból ballag.
Én úgy gondolom nem kéne ennek annyira örülni( ajándékokkal elhalmozni a gyerekeket),hogy kijárta a 8 osztály. ez már az alapnál is kevesebb
Én mindenképp azt mondom, hogy pénzt adj neki! Annak tuti örül! Én is kaptam olyan számomra "hülyeségeket" aminek abszolut nem örültem...
A pénzből azt vesz magának amit akar!
Mivel a nővére vagy , sztem azért egy 10ezrest megérdemel:))
- könyv
- gravírozott toll
- mp3/mp4
- mobil telefon
- fényképezőgép
- kézműves- , nyelvi- , lovas - stb. tábor vagy tanfolyam, ami érdekli
- élmény (pl.: A gödöllői kastélyban van lehetőség beöltözni Sissi korabeli ruhákba. Ha érdekli a divat vagy a történelem, akkor élvezni fogja, de szervezést igényel. /Ez csak egy ötlet, persze más kirándulás stb. élmény is lehet/
- ékszer ( óra, karlánc, gyűrű, fülbevaló -> ha szereti az ékszereket, hordja őket /ezüst vagy arany/
- bicikli, görkori, teniszütő, lovaglósapka stb. /érdeklődési kör függvénye/
- ha mentek nyaralni, vigyétek magatokkal (persze, ha közeli barát, vagy rokon, csak akkor, ha csak távoli ismerős, akkor nem.)
- nem biztos, hogy még értékeli, de később nagy hasznát veheti egy-egy szép vázának, étkészletnek, kávés vagy teás készletnek
- ha nincs egyéb ötlet, akkor pénzt. (Bár én ezt nem tartom jónak, mert olyan semmilyen ajándék, de ha gyűjt valamire, akkor nyilván egy borítékba rakhatsz egy kártyát, amire ráírod, hogy pl: a biciklihez kilométeróra. )Az összeg függ a viszonyotoktól 2000 - 20000 Ft között.
S a virágról se feledkezz meg. Amit javasolni tudok, hogy ne a ballagáson add át, mert akkor egy órát sem bír ki a virág. (Én a bérma keresztfiamnak adtam át a ballagáson és mire véget ért a ballagás, a hét szál gyönyörű zöld rózsából 2 maradt meg.) Sajnáltam a csokrot, hogy így tönkre ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!