Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon aggódom mit csináljak?

Nagyon aggódom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az anyám már 2 napja levegőnek szó szerint és nem tudom mit csináljak mindig meghazudtol mindenben. Meg azt mondja h 16 évesen már önálló vagyok vagy mi. Kérlek segítsetek nem tudok mit csinálni?
2010. márc. 12. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináltál? vagy mi történt? Kicsit kifejthetnéd.
2010. márc. 12. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
De miért néz levegőnek??Ősszevesztetek vmin?Akkor kérj bocsánatot,aranyosan,vegyél neki egy szál v egy csokor virágot!Segíts a házimunkába meg ilyenek!
2010. márc. 12. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad,hogy mi történt.Ugy jobban lehetne válaszolni.Ha megbántottad esetleg vagy veszekedtetek,akkor beszéljétek meg ezt.
2010. márc. 12. 15:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy nem ugy bezéltem vele mint kellett volna de volt mar ilyen és 1 hét utan megenyhult,de most nem tudod mi lesz.
2010. márc. 12. 15:20
 5/11 anonim válasza:
100%
Csak úgy levegőnek nézi a saját lányát? Persze megesik velem is megesett,hogy nem is törődött velem csinálhattam én akármit szinte teljesen elzárkózott előlem. Akkor éppen a depis korszakát élte olyankor nem törődött,de amúgy csak velem nem a tesómmal igen. Ha anyud olyan,hogy mindent meg tudsz vele beszélni menj oda hozzá és kérdezd meg tőle kerek perec,hogy mi baja veled. Mert emiatt rosszul érzed magad. Ha ezt nem vette észre ,hogy neked nem kellemes érzés akkor vagy valami rosszat tettél vagy olyan lelki problémája van ami esetleg nem feléd irányul. Az is lehet,hogy a munkahelyén lehet valami csak ezt nehezen viseli el. Sok minden lehet így sajna olyan okos tanácsokat nem tudunk adni csak ha írsz egy picit bővebben.
2010. márc. 12. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Most túlfeszítetted a húrt.Kérj bocsánatot és vedd is komolyan.Gondolkozz el rajta,hogy még két év és tényleg ott állhatsz mint nagylány tökegyedül.Hidd el jobb otthon kislánynak lenni.
2010. márc. 12. 15:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Lehet az is hogy túlfeszitettem de lehet az is hogy h buktam félévkor és még nem tete tulmagat rajta nem tudom. De ezt csak velem csinálja a bátyámmal nem nem tudom mi van a munka helyén bent. de olyakat is mond h nem erdekel mit csinálsz.
2010. márc. 12. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt mondod, hogy meghazudtol? akkor valószinű, hogy valamin rajta kapott téged! esetleg tényleg hazudtál neki és ő rájött, pláne, ha még ezek után neked állt feljebb, akkor, ne haragudj, de anyukád viselkedése normális. az anyukádat és az apukádat, de sztem leginkább az anyukádat kell tisztelned a világon! most biztosan a lázadó korszakodat éled és ezért viselkedsz vele ilyen bután, de ne feledd el, hogy az anyukád az egyetlen, aki a legjobbat akarja neked és ő, akkor is melletted lesz, amikor majd a most "bulizós haverjaid" elhagynak, amikor bajban leszel! Kérj bocsánatot és viselkedj vele úgy, ahogy azt megérdemli! Mert ő volt az, aki életet adott neked, aki 3 óránként felkelt hozzád, aki etetett, itatott, ápolt, amikor beteg voltál és próbál a tőle legtelhetőbb módon segiteni és támogatni téged! Biztosan nem egyszeri alkalomról van szó, mert akkor nem lenne az, hogy két napig nem szól hozzád, vagy olyasmit mondtál neki, ami neki nagyon-nagyon fájt! Amit te természetesnek vélsz, nagyon becsüld meg, mert nem mindenkienk van ilyen anyukája! Ő mindent megtesz értetek, szóval ne legyél hálátlan! és majd amikor elmúlik pár év és egy kicsit bölcsebb leszel, rájössz, hogy anyukádnak mennyire igaza volt! Őszintén beszélj vele, hogy nem volt szándékos, amit tettél és ezután jobban figyelsz arra, hogy mit mondasz és mit csinálsz, hogy ne okozz neki fájdalmat!
2010. márc. 12. 15:40
 9/11 A kérdező kommentje:
ezen a meghazudtoláson olyat erdek pl: mindig kérdezte h mi ujsag volt a suliban?! és elmondtam neki mindig rendesen és most mondta azt h nem mondtam neki erre semmit. amugy 16 vagyok, tehat mega lázadasban sztem nagyon benne vagyok.
2010. márc. 12. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen jól megérted, hogy lázadásban vagy, mert 16 éves vagy, akkor már nem is kell lázadnod. Stop. Felnőttél, vége a lázadásnak. Anyukád a barátod is egyben, egyenjogú felek, egymást szeretik, segítik. Te is kérdezd meg anyukádat, mi újság, mi volt a munkahelyen, stb. Ne várd a fegyelmezést. Magadért felelsz. Irányítsd magad az életedet, anyukádat meg szeretsd, akkor ő is fog szeretni téged. Eltanulja tőled.
2010. márc. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!