Miért nem lehet egy tanulás nélküli napom?
Előveszed a sulis cuccaidat, belenézel, hogy lássák, hogy foglalkozol vele, aztán elteszed.
Ha kérdezik, akkor elmondod, hogy már végeztél, átnéztél mindent.
mondd el nekik,hogy első héten még nem sok mindent csináltatok,azt a kevés házit megcsináltad ,amit feladtak.
és ennyi.
nem tudom, engem sosem piszkáltak emiatt a szüleim. jók voltak az eredményeim,mert ha kellett,leültem tanulni. de ha tudtam hogy nem kell,mert holnap laza nap lesz,akkor nem piszkáltak szerencsére.
próbáld nekik ezt elmagyarázni.ha látják hogy jók az eredményeid piszkálás nélkül is,akkor csak abba hagyják
Milyen tanuló vagy? Én ilyenkor mindig azt mondtam, hogy hagyjanak már, így is majdnem kitűnő vagyok, majd ha hármasokat viszek haza, akkor kérdezzék ki az anyagot. Ezt az érvet el is fogadták.
Egy jó tipp: tanulj most, és a következő órákon jelentkezz felelni. Ha hazaviszel néhány ötöst, akkor már hivatkozhatsz erre, plusz utána jó eséllyel lesz egy nyugis hónapod, mert azt fogják feleltetni, aki még nem volt.
Utálom az ilyen embereket.
Ha meleg van az a baj, ha hideg az. Ha iskolába kell menni az a baj, ha nem kell akkor az. Ha tanulni kell az a baj, ha nem kell akkor az. Ha dolgozni kell az a baj, ha nem kell az.
Nőj fel.
Én mindig regénnyel tanultam. :D
Előszedtem a tanulós cuccot, a lecót megírtam, aztán felütöttem a kedvenc könyvemet, és azt olvastam - alatta ott volt a tanulnivaló. Ha valaki bejött a szobámba, az ágyra dobtam a kötetet és random mormolni kezdtem a "lecót".
Miért volt szükség erre?
- mert max. másfél óra alatt megtanultam, amit kellett
- de apa szerint három óra a minimum, amit rá kell(!) szánni :)
Így ő is boldog volt, meg én is (az átlagom 3-4 között volt, de anya halála után nem érdekelt, hogy jobb legyek).
Neked is ajánlom ezt/hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!