"Miért legyek kedves veled? Nem vagyok már a feleséged! " - Normális hozzáállás ez egy extől?
A gyermekem látogatása miatt hetente találkoznom kell, az exnejemmel, aki folyamatosan beszólogat, nincs egy jó szava se hozzám, pedig csak hetente 10 percre találkozunk a gyerekláthatás miatt.
Normális ez a dolog? Volt férjként szarul esik, hogy egy lábtörlőnek néz és hétről hétre el kell viselnem ezt. Megoldás? Bárkinek valami ötlete?
pont az a válás lényege hogy már nem vagy köteles a másik lelkivilágát pátyolgatni
megmaradhat a barátság vagy csak az udvariasság de ennek feltételei vannak
többek között neked is férfiként kéne viselkedned
"már nem vagy köteles a másik lelkivilágát pátyolgatni"
1. elég szr az a kapcsolat, ahol "köteles"
2. a "lelkivilágát pátyolgatás" (boáf, de undorító kifejezés) és a lábtörlőnek használás közt van néhány fokozat...
Kedves 21-es. Olvasd el a válaszomat még egyszer. Használtam a feltételes módot, te nem.
Nem minősítelek, mert minősítetted magad.
20-as voltam
Nem tudjuk, hogy milyen körülnények között, miért történt a válás.
Nem tudjuk, mit tekint a kérdező beszólogatásnak.
Nem tudjuk, mi az a kedvesség, amit a kérdező elvárna az extől.
Úgy tűnik, a kérdező mindezekre nem is kíván felvilágosítást adni. Vajon miért?
Csak egy magyarázat van: pont olyan lúzer rinyagép, mint akik itt helyből leprimitívezik, leférgezik az asszonyt, akivel amúgy kérdező évekig együtt élt, és még gyereket is nemzett. :D
hát a 27 -es egy zseniális megmondó néni!
"Csak egy magyarázat van" - erre, hogy zárva az OPNI
Örülök, hogy végre van egy kis sikerélményetek, uttsók, rátok fért már. Akkora, hogy még privit is küldött valamelyikőtök róla.:D
No menjetek, nyaljatok egy fagyit, ha már más nem jut.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!