Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Miért legyek kedves veled?...

"Miért legyek kedves veled? Nem vagyok már a feleséged! " - Normális hozzáállás ez egy extől?

Figyelt kérdés

A gyermekem látogatása miatt hetente találkoznom kell, az exnejemmel, aki folyamatosan beszólogat, nincs egy jó szava se hozzám, pedig csak hetente 10 percre találkozunk a gyerekláthatás miatt.

Normális ez a dolog? Volt férjként szarul esik, hogy egy lábtörlőnek néz és hétről hétre el kell viselnem ezt. Megoldás? Bárkinek valami ötlete?

2015. szept. 3. 13:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%
A primitív 20. már azt is tudja, hogy a férj megcsalta az exfeleségét. És én vagyok lepontozva. Gyász ez az oldal.
2015. szept. 3. 21:35
 22/34 anonim ***** válasza:
27%

pont az a válás lényege hogy már nem vagy köteles a másik lelkivilágát pátyolgatni

megmaradhat a barátság vagy csak az udvariasság de ennek feltételei vannak

többek között neked is férfiként kéne viselkedned

2015. szept. 4. 00:51
 23/34 anonim ***** válasza:
55%

"már nem vagy köteles a másik lelkivilágát pátyolgatni"

1. elég szr az a kapcsolat, ahol "köteles"

2. a "lelkivilágát pátyolgatás" (boáf, de undorító kifejezés) és a lábtörlőnek használás közt van néhány fokozat...

2015. szept. 4. 08:35
 24/34 anonim ***** válasza:
70%
Semmi infót nem tudunk az egészről :D De a kérdező már megcsalta az exnejét :D Következő válasz gondolom az lesz, hogy még verte is ÉS közben az ex neje anyukájával csalta miközben a huga és a legjobb barátnője nézte akik egymással csinálta AMIT persze a család kutyája végignézte. :D
2015. szept. 4. 08:41
 25/34 anonim ***** válasza:
20%

Kedves 21-es. Olvasd el a válaszomat még egyszer. Használtam a feltételes módot, te nem.

Nem minősítelek, mert minősítetted magad.

20-as voltam

2015. szept. 4. 09:38
 26/34 anonim ***** válasza:
53%
25-ös félékkel ne foglalkozz kérdező. Üresek ők mindenhol.
2015. szept. 4. 11:22
 27/34 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudjuk, hogy milyen körülnények között, miért történt a válás.

Nem tudjuk, mit tekint a kérdező beszólogatásnak.

Nem tudjuk, mi az a kedvesség, amit a kérdező elvárna az extől.

Úgy tűnik, a kérdező mindezekre nem is kíván felvilágosítást adni. Vajon miért?

Csak egy magyarázat van: pont olyan lúzer rinyagép, mint akik itt helyből leprimitívezik, leférgezik az asszonyt, akivel amúgy kérdező évekig együtt élt, és még gyereket is nemzett. :D

2015. szept. 5. 09:46
 28/34 anonim ***** válasza:
56%

hát a 27 -es egy zseniális megmondó néni!

"Csak egy magyarázat van" - erre, hogy zárva az OPNI

2015. szept. 5. 10:04
 29/34 anonim ***** válasza:
44%
27-esek nélkül kiken röhöghetnénk?-DDDDD
2015. szept. 5. 11:11
 30/34 anonim ***** válasza:
55%

Örülök, hogy végre van egy kis sikerélményetek, uttsók, rátok fért már. Akkora, hogy még privit is küldött valamelyikőtök róla.:D

No menjetek, nyaljatok egy fagyit, ha már más nem jut.:D

2015. szept. 5. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!