Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálok itt lakni mit tegyek?...

Utálok itt lakni mit tegyek? Tobb lent

Figyelt kérdés

Egy 3szobas (1nagy 2kicsi)panelhazba anyaval hugommal mamammal papomma nagynènemmel.

Nincsenek itt barataim es nagyon elegem van

Mit tegyek?

2015. aug. 30. 18:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Aki ertelmeset irt annak koszi

A tobbieknek meg nem fogok magyaraszkodi mindennek van oka...

2015. aug. 30. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:
14%

Mit vársz mit írjunk. Nem bírsz belegondolni a helyzetetekbe, csak hisztizel.

Ha annyira okos vagy, oldd meg egyedül a problémádat. Hisztigép.

2015. aug. 30. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha tudsz, menj kollégiumba.
2015. aug. 30. 20:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Utalom az osztajtarsaimat es szinte mind kolis szoval nem
2015. aug. 30. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
14%

Ha mindenkit utálsz, akkor nálad lehet a probléma.

Mi 5-en laktunk 1 szobás lakásban, voltak barátaim.

2015. aug. 30. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
A családod sem jó, az iskola sem jó, mit szoktál csinálni szabadidődben?
2015. aug. 30. 22:17
 17/18 A kérdező kommentje:

Hat nagyon szeretem az akvarisztikát de nagyon abna sem merulhetek bele a penz miatt zeneoktatasra sincs penzunk

Mit csinalhatnek itt ebben a rohadt panelban

Regen kerteshazban laktuk de a szuleim elvaltak ezert 2eve panelban lakom

Nagyon szeretnek valami izgalmas hobbit de nem lehet

Most disznoveny kertesznek tanulok mert kertepito akarok lenni szeretnem de felek hogy ha megszerzem a szakmat majd "sirni fogok" hogy miert ezt valasztottam miert nem valami izgalmasabb melot

Teljesen ketsegbe vagyok esve az elet/jovom miatt

Bocs a helytelen irasert

2015. aug. 30. 22:37
 18/18 vivi63 válasza:

feleslegesen írjátok , hogy menjen el dolgozni .. 16 évesen az embernek nincs olyan végzettsége amivel bárhová felvennék és jól is keresne... , koli szintén kizárva.

Szerintem a legjobb , ha türelmes vagy , sajnos olyan helyzetbe vagy ami ellen te nem tudsz tenni maximum a szüleid , ha jól emlékszem azt írtad , hogy elváltak a szüleid , feltételezem az anyukádékkal élsz tehát az is egy opció , ha a másik szülőhöz költözöl , de ha ez sem akkor tényleg türelmesnek kell lenned és miután elvégezted a sulit / van valamilyen szakképzetséged menj el dolgozni! De én azt javaslom ,hogy ne rögtön az első havi fizetésedet költsd rá , hanem 2-3 hónap után menj el és időközben tegyél félre , mert hát akármennyire sem szeretsz otthon lakni ,mégis olcsóbb mint egyedül!

Remélem tudtam segíteni:)

2015. szept. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!