Utálok itt lakni mit tegyek? Tobb lent
Egy 3szobas (1nagy 2kicsi)panelhazba anyaval hugommal mamammal papomma nagynènemmel.
Nincsenek itt barataim es nagyon elegem van
Mit tegyek?
Aki ertelmeset irt annak koszi
A tobbieknek meg nem fogok magyaraszkodi mindennek van oka...
Mit vársz mit írjunk. Nem bírsz belegondolni a helyzetetekbe, csak hisztizel.
Ha annyira okos vagy, oldd meg egyedül a problémádat. Hisztigép.
Ha mindenkit utálsz, akkor nálad lehet a probléma.
Mi 5-en laktunk 1 szobás lakásban, voltak barátaim.
Hat nagyon szeretem az akvarisztikát de nagyon abna sem merulhetek bele a penz miatt zeneoktatasra sincs penzunk
Mit csinalhatnek itt ebben a rohadt panelban
Regen kerteshazban laktuk de a szuleim elvaltak ezert 2eve panelban lakom
Nagyon szeretnek valami izgalmas hobbit de nem lehet
Most disznoveny kertesznek tanulok mert kertepito akarok lenni szeretnem de felek hogy ha megszerzem a szakmat majd "sirni fogok" hogy miert ezt valasztottam miert nem valami izgalmasabb melot
Teljesen ketsegbe vagyok esve az elet/jovom miatt
Bocs a helytelen irasert
feleslegesen írjátok , hogy menjen el dolgozni .. 16 évesen az embernek nincs olyan végzettsége amivel bárhová felvennék és jól is keresne... , koli szintén kizárva.
Szerintem a legjobb , ha türelmes vagy , sajnos olyan helyzetbe vagy ami ellen te nem tudsz tenni maximum a szüleid , ha jól emlékszem azt írtad , hogy elváltak a szüleid , feltételezem az anyukádékkal élsz tehát az is egy opció , ha a másik szülőhöz költözöl , de ha ez sem akkor tényleg türelmesnek kell lenned és miután elvégezted a sulit / van valamilyen szakképzetséged menj el dolgozni! De én azt javaslom ,hogy ne rögtön az első havi fizetésedet költsd rá , hanem 2-3 hónap után menj el és időközben tegyél félre , mert hát akármennyire sem szeretsz otthon lakni ,mégis olcsóbb mint egyedül!
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!