Mit tegyek? Valami jó válasz!
a párom anyja szekál minket...ott lakunk náluk de nem tudunk most még elköltözni...ok nélkül beszólogat durvákat és szekál...soha nem szólok neki vissza a párom miatt...be is ismerte a páromnak hogy szekál és szerinte nekem nem is szabad vissza szólni mivel az az ő háza,és hogy tűrjem el,mert neki ez így jó...nagyon durvákat mondd és durván megbánt...ezzel a párom is tisztába van....és mondta h ez nem fer,de nem tud mit tenni...
a szüleimat is elhordták mindennek pedig még nem is ismerik őket...
a kérdés lényege az,hogy ti mit tennétek? mert a szülei a mai napig mocs***nak beszólnak,most már mindennap...és
tegnap haldoklott a tévéjük, a párom meg segíteni akar nekik,és a faterommal akarja a tévét megcsináltatni...én meg mondtam neki h azt felejtse el,mert nem fogom engedni,azok után h őket is szidják...meg mondtam a páromnak h nem értem meg h őt is bántják engem is,és ezek után még miért akar mindenbe segíteni nekik és miért tűri szó nélkül..erre azt a választ kaptam hogy azzal mivel lesz jobb ha ő is mocs***dik...mondtam neki,hogy is tudja h rá megy az aljas**sukra a kapcsolatunk és úgy tett hogy nem fog és hogy ezt ki kell bírni míg nem tudunk elköltözni..mondtam neki ,hogy ne várja el h ne gyűlöljem a szüleit,mikor csak gyűlöletet kapok tőlük ok nélkül,én meg nyalom a fenekülket...és nagyon megorrolt rám a párom..szerintetek okkal?
ezeket mondja meg csinálja az anyja ok nélkül:
-reggelente csináltam a páromnak korán enni a melóba,azt mondta hagyjam majd ő megcsinálja.. romlott kaját rak,előtte való napi poshadt teát, vagy rak kaját és inni nem vagy inni rak és kaját nem...
-nekem beszólogat a szüleimre meg rám,úgy beszél velem minta a kutyával..elhordja mindennek a szüleimet..
-meg ilyeneket mondd,hogy minek minden hétvégén kimenni anyádékhoz,nem elég egy hónapba egyszer....meg mi van anyád csettint és már ugrani kell?
meg de érdekes h keresel munkát és neked mégis minden munka betellik és nem téged vesznek fel...meg szociális segély ellenére is ingyen élő vagyok...a párom faterját is uszíTja,az meg iszik...és vergődik..a múltkor elkezdett k**va any**ni,meg majdnem rámtörte az ajtót,meg meg akart pofozni ok nélkül...meg ilyenek...eldugják a kocsikulcsot..beszólogatnak..
mit tegyek?okkal haragszik rám a párom h így utálom a szüleit.és h nem engedem megcsinálni a tévét? szerintetek igaza van a páromnak?
Par kerdes : Mi fraszt keresel te ott? Miert laksz veluk? Nincs benned semmi buszkeseg?
Szerintem ne a parodtol vard el,h rendet teremtsen, miert nem koltozol haza, vagy vesztek ki egy alberletet?
Attól, hogy a párod a vőlegényed még nem kell ott lakni. Ha ilyen szar neked, költözz haza. Még is mit vársz, mit mondjunk, mit csinálj? Gyújtsd fel őket, vagy fojtsd meg egy párnával? Kötelezett valaki, hogy odaköltözz? Kötelez valaki, hogy maradj, ha olyan nagyon szar?
De igazad van, sugdosd csak a párod fülébe is a megjegyzéseidet. A párodnak a szülei. Ha nem tűnt volna még fel egész életedben, az emberek szeretnek zsémbelni a szüleikről, férjeikről akárkiről, de ha valaki akármilyen szépen előadva azt mondja nekik, hogy anyád/apád/a férjed stb. egy szarrágó, akkor dühösek lesznek és okkal. Meg akkor majd tényleg jobb lesz neked, ha a saját oldaladra állítod és bunkó lesz a szüleivel, meg beugat nekik, akkor aztán végképp élmény lesz ott lakni. Gondolkozzál már.
Azert mert a parod a volegenyed nem kell meg egyutt laknotok, mellesleg hogy lehet igy eljegyezni valakit...?
Te hozod magad ebbe a helyzetbe, szoval egy szavad sem lehet. Akkor miert nem koltoztok a te szuleidhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!