Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így is köteles az apa ennyi...

Így is köteles az apa ennyi gyerektartást fizetni?

Figyelt kérdés
Az apa 20.000 Ft gyerektartást fizet a volt asszonyának a 9 éves kis gyerekre. Ám a gyerek eléggé sovány, fejletlen és alig eszik (gondolom nem volt rászoktatva a normális étkezésre). Megkérdeztük az apjával hogy mit és mennyit szokott enni, azt mondta nem szokott otthon reggelizni, hanem az iskolában tízóraizik, ebédel, és uzsonnázik, vacsora már otthon sincs. Szerintem egy kisgyereknek nagyon fontos lenne a reggeli is és a vacsora is, a napi 5x étkezés! Az apa meg fizeti a sok gyerektartást, amit az anyja cigarettáz el. Mi a véleményetek? Lehet valamit tenni?
2015. aug. 29. 18:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%

08:55, ámen! Pont valami hasonlót szerettem volna írni :D

Annyi buta, felelőtlen ember van!

2015. aug. 30. 09:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan azt hiszed, hogy így augusztus végén azt a szöveget elfogadjuk, hogy a gyerek csak az iskolában eszik?

Szerencsétlent azért a nyáron etette az anyja? :)

2015. aug. 30. 09:44
 23/26 anonim ***** válasza:
93%

"ha keres az apa mondjuk 90 nettót, és az új kapcsolatában is van esetleg 2 kk. gyerek, akkor már nem is olyan kevés."

Bammeg, ne vállaljon 3 gyereket, ha csak 90-et keres...

2015. aug. 31. 02:20
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
23 Lehet, hogy néhány éve még kib@xott jól keresett. (én is szívesebben lennék 2006-ban, nem volt olyan fizum ami ne 400 felett lett volna. most meg örülök a 300-nak is. Akkor nekem mit kéne csinálni a gyerekeimmel???? Mert nem megy olyan jól, mint 10 éve??? Miért ne vállaltam volna, ha megvolt a feltétel??? )
2015. aug. 31. 19:40
 25/26 anonim ***** válasza:
70%
A "régen 400-at kerestem, most meg 300-at" nem jelent olyan nagy anyagi visszaesést a gyerek szemszögéből. Az viszont nem túl gyakori, hogy valaki, aki képes 400-at megkeresni, egyszer csak viszaesik 90-re.
2015. szept. 2. 02:04
 26/26 anonim ***** válasza:
24%
Pedig van ilyen. Volt nagyon csúnya 5 hónapom. És ugye 3 gyerek, 2 nálam. Kiesés az pontosan 16600. ennyivel kevesebbet utalok, tehát nem ott mutatkozik igazán, hanem a nálam lévő 2 gyerkőcnél...
2015. szept. 2. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!