Barta vezetéknévhez ti milyen keresztnevet adnátok?
Figyelt kérdés
Fiú és lány neveket egyaránt várok. Még nem aktuális, csak pár év múlva, de előre szeretnénk gondolkozni :) Páromnak tetszik a Kamilla, szerintem szépen is cseng a kettő együtt, de kíváncsi vagyok ti mit írtok! :) Olyan nagy a választék, hogy nem tudok dönteni, mondjuk alternatívák sincsenek. És persze nem szeretnék olyan nevet, amit sokan cikiznének a suliban meg ilyesmi...szóval értitek mire gondolok remélem :) Köszi mindenkinek a véleményét!2010. márc. 11. 11:09
11/17 anonim válasza:
Nikoletta nagyon ronda név.
Az "A" betűvel kezdődő nevek jók lehetnek:
pl. Andrea, Anna, Anita,András, Attila, Ambrus,Adrián, Andor...stb
És az "E" betűs is jók: Eszter, Edit, Edina, Evelin, Emese...stb.
És a "B" is: Boglárka, Bettina, Barnabás...stb Csak Béla ne legyen:O
12/17 A kérdező kommentje:
A-betűst nem szeretnénk mivel a-ra végződik a vezetéknév. B-t azért nem mert akkor BB a monogram, ez se tetszik. Amúgy az Andrea tetszik, de előbb írtam miért nem :) nekem E-vel kezdődik a nevem, de nem tucatnév, de nem illik a vezetéknévhez, meg nem is adnám a gyermekemnek, annak ellenére, hogy szeretem a nevem. :)
2010. márc. 11. 19:14
13/17 anonim válasza:
Szerintem a V is szép hozzá:) Veronika, Viktória, Vivien :) Vagy a K-s, Kinga, Kincső Klaudia
14/17 anonim válasza:
fiú:Kristóf,Leó,Richárd,Roland,Zsombor,
lány:Anita,Angéla,Elza,Diána,Enna,Emőke,
:)
15/17 anonim válasza:
Gyöngyi,Flóra,Julianna,Lea
Csanád,Gergő,Lajos,Petrik,Maxim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!