Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam, hogy...

Hogyan vegyem rá magam, hogy véget vessek a kapcsolatomnak?

Figyelt kérdés

Január elején kiderült a páromról több olyan dolog, ami miatt megingott a bizalmam. Előtte sem mentek rendben a dolgaink, én úgy érzem, hogy csak adok, adok, és vesztek, vesztek, miközben ő semmit nem tesz. Folyton erőlködtem, próbálom életbentartani a dolgot, mert ő meg csak könyörög, amikor lépni akarok, és szalad utánam, és nem bírok vele. És akkor azt mondom, oké, próbáljuk még.

Hozzátartozik a dologhoz, hogy az agyammal nagyon régen tudom, hogy véget kell vetnem ennek, mert belepusztulok lassan, a szívem viszont maradna.

Ma délután óta nem lehet elérni, a telefonját hol nem veszi fel, hol kinyomja, pedig semmi olyan dolga nem lehet, ez kétségbevonhatatlan tény. Elég volt abból, hogy ennyire semmibe vesz, csak akkor teper, ha jelzem, hogy most van elegem, és most fejeztem be ezt az egészet. Annyiszor megpróbáltam már, de mindig visszasírja magát, én pedig gyenge vagyok.

Ki akarok lépni, hogy szedjem össze magam végre, hogy legyen erőm kitartani emellett?

2010. márc. 10. 21:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én a helyedben a következő ilyen "nem jelentkezem" alkalmával szépen összepakolnék, és úgy mennék el, hogy ő nem is tud róla. Később pedig pont azért, hogy a hazugságaival ne tudjon visszatartani, a kommunikáció minden fajtáját megszüntetném vele. Így a te szívedre se tud hatni, illetve kicsit vissza is kapja amit veled tett.

Persze írhatunk mi itt bármit, ha nem akarsz, nem csinálsz semmit. Márpedig ez tényleg csak akarat és elhatározás kérdése.

Mit mondott tegnap, miért volt ilyen kedves?

2010. márc. 11. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha már sokszor megbocsátottál neki, mikor egy kicsit tepert, miért hinné el, hogy szakítani akarsz vele? Eddig se tette. Neki ez egy nagyon kényelmes állapot, pontosan tudja, hogy bármit megtehet, max. utána sír egy kicsit, te meg rohansz vissza hozzá.

A kérdés az, szereted-e vagy nem (szeretni annyi, mint olyannak elfogadni, amilyen), akarsz-e vele élni, vagy nem.

Nincs olyan, hogy "ha" megváltozik, "ha" ezt csinálja stb.

Vagy elfogadod olyannak, amilyen (megváltozni nem fog), vagy köszönöd szépen, nem kérsz belőle tovább.

2010. márc. 11. 08:56
 13/13 anonim ***** válasza:
ha nem dobod ki az iylen embert, akkor csak még tovább kínzod magadat, és még több időt veszítesz, egy másik, jobb kapcsolat reménye rovására. Az agy a főnök, akkor járj úgy, ahogy az diktálja. Én is különválasztom őket, ámbár néha nehéz megállni a csábítást. Nehogy már sakkban tartson, és neki legyen csak jó. Veled mi lesz? Szivatod magad állandóan? Legyél erős és önálló. END
2010. márc. 12. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!