Baj az, ha egy 9 éves fiú rendszeresen látja bugyiban az
anyukáját?
Figyelt kérdés
Előre leszögezném nem rólam van szó!
Tehát elég sűrűn van az anyuka bugyiban(ami egyébként tanga).A medencében is így volt a fia előtt.Napközben is így szokott lenni.Olyan is előfordul,amikor még bugyi sincs rajta,tehát teljesen meztelenül van egy 9 éves fiú előtt.A fiú egyébként kis boxerben szokott lenni az anya előtt,vagy még abban sem,és volt már erekciója is előtte,bár ez nagyon nagyon ritka.A kérdésem az lenne,hogy ez nem baj?Ti is szoktatok csak bugyiban lenni a fiatok előtt?(ha igen hány évesek vagytok és ő/ők hány évesek?láttátok is már erekció közben?)
Kétszer kellett elolvasnom.!!! Nem lehet igaz hogy a mai világba ilyen elmaradott primitív ember legyen. Nehogy már a család tagok egymás előtt szégyelljék egymást. A 15. századba voltak ilyen elmaradott emberek. Te hülye kérdező nem szégyelled magad hogy ilyen egyáltalán eszedbe jutott.??
2015. aug. 25. 21:53
22/43 anonim válasza:
Hat az erekciorolbannyit mondandek h anno én is 8éves koromban is maszturbáltam es nem tudtam.h az mi csak eszre vettem.. Magataol felalt.
2015. aug. 25. 21:56
23/43 anonim válasza:
Bugyival nincs baj szerintem, de meztelen felsőtesttel meg tangában mászkálni... hát elég furcsa. :D Én nem tudnék úgy senki előtt lenni, meg máson is nagyon zavarna, akár az anyám vagy a lányom vagy bárkim. Ha egyedül élnék sem pucérkodnék, hiszen ablakon vagy kerten át bárki beláthat, egyébként meg higiéniátlan és csak az teheti meg, aki baromira ráér egész nap a lakásban henyélni. :D Azt tudom, hogy vannak nudisták/naturisták, akiknél a meztelenség a természetes, és a gyerekeket is úgy nevelik... de egy átlagos családban valóban furcsa, ha az anya meg a lassan kamaszodó kisfia mindig meztelenek...
2015. aug. 25. 22:00
24/43 anonim válasza:
Ez teljesen normális dolog. Semmi baj ezzel. Ha a kis töpszlit zavarja, úgyis szól.
2015. aug. 25. 22:04
25/43 anonim válasza:
"Nyilván minden szülő tudja, hogy a gyereke maszturbál, de nem akarja látni, ahogy a kanapén csinálja, azzal a jelszóval, úgyis tudjátok, hogy csinálom, ti is csináljátok, akkor miért nem lehet előttetek?"
És ez most hogy a francba jön ide? Édes istenem, nem szeretkezés közben látja az anyját, csak szimplán monokiniben! Ne keverjünk már ide minden baromságot, aminek köze nincs a kérdéshez.
2015. aug. 25. 22:19
26/43 anonim válasza:
Én egész kis korom óta szoktam látni anyukámat meztelen, ő meg engem. Őt sem zavarja a dolog,meg engem sem. Szerintem normális dolog.
2015. aug. 25. 22:22
27/43 anonim válasza:
#25: Olvastad az előzményt, amire hivatkoztam? Ott írták, hogy lazán szól a szülőnek és nagyszülőnek is a ygerek, hogy ágyneműt kéne cserélni, mert ge*is lett.
Így jön ide.
2015. aug. 25. 22:28
28/43 anonim válasza:
#26: Én is idén nyáron láttam anyumat totál meztelenül és ő is engem, és közben beszélgettünk (32 vagyok). Éppen a strand kabinos öltözőjében vettük fel a fürdőrucit. De otthon mégsem fél pucéran mászkálunk. Mindennek meg van a helye, és ez nem a prűdségről szól szerintem.
2015. aug. 25. 22:30
29/43 anonim válasza:
#27.: és ez szerinted baj?
2015. aug. 25. 22:35
30/43 anonim válasza:
11 és 28 ezekkel értek egyet.
A szülők meztelenkedése (és természetesen még erősebben a szülők nemi életének látványa)
megzavarja a pszichoszexuális fejlődést.
A szülőkhöz máshogy viszonyul a fejlődő gyermek, mint a többi felnőtthöz - nem ugyanaz, mintha átlapoz egy meztelenkedőkkel teli lapot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!