Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj az, ha egy 9 éves fiú...

Baj az, ha egy 9 éves fiú rendszeresen látja bugyiban az anyukáját?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném nem rólam van szó!

Tehát elég sűrűn van az anyuka bugyiban(ami egyébként tanga).A medencében is így volt a fia előtt.Napközben is így szokott lenni.Olyan is előfordul,amikor még bugyi sincs rajta,tehát teljesen meztelenül van egy 9 éves fiú előtt.A fiú egyébként kis boxerben szokott lenni az anya előtt,vagy még abban sem,és volt már erekciója is előtte,bár ez nagyon nagyon ritka.A kérdésem az lenne,hogy ez nem baj?Ti is szoktatok csak bugyiban lenni a fiatok előtt?(ha igen hány évesek vagytok és ő/ők hány évesek?láttátok is már erekció közben?)

2015. aug. 25. 20:09
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
39%
A meztelenkedes a gyerek elott szerintem baj.
2015. aug. 25. 20:49
 12/43 anonim ***** válasza:
84%

Off: Lehet, hogy most olyat mondok, amin sok mindenki meglepődik, de a kisfiúknak is van rendszeresen erekciójuk. Reggel ébredés előtt egészen biztos, és ez hozzá tartozik a normális működésükhöz. Nap közben is előfordul.

On: remélem nem gondolod, hogy az anyukájára gerjed

Egyébként abban semmi rossz dolog nincs, ha bugyiban látja az anyukáját. A meztelenkedés pedig minden családban más megítélés alá esik. Van ahol teljesen természetes, van ahol még véletlenül sem láthatja a gyerek apát vagy anyát. Erről a témáról azt olvastam, hogy a meztelenség addig nem tabu, amíg a gyereket ez nem zavarja. Ha elkezd szégyenlős lenni, vagy nem akarja úgy látni a szüleit, akkor be kell fejezni.

2015. aug. 25. 20:50
 13/43 anonim ***** válasza:
35%
Teljesen normális, a gyerekeket úgy kell nevelni, hogy a meztelen emberi test látványa ne jelentsen számukra különlegesen izgalmas látványt, hanem a normális kinézetet. Azért persze némileg ajánlatos igazodni az európai szokásokhoz, hogy ne mutogatásként lehessen értelmezni. Ha a kisfiú erre a látványra reagál merevedéssel, akkor azért az anyának erre tekintettel érdemes lenne szokásait felülvizsgálni, nehogy valamilyen ödipusz komplexus alakuljon ki.
2015. aug. 25. 20:51
 14/43 anonim ***** válasza:
39%

Nem vagyok messze prűd, de a lakásban tangában mászkálni gyerekek előtt, elég nagy tahóság, igénytelenség. persze bizonyos szint alatt nyilván előfordul.

A strand más. És senki ne jöjjön azzal, hogy miért, mert a Körúton sem járkálunk tangában.

2015. aug. 25. 21:12
 15/43 anonim válasza:
68%

Már nem tudom teljesen felidézni amit régebben olvastam, de annyi volt a lényege hogy nem árt (jó akkor mondjuk ki, kell) hogy a gyerek lássa a szülőt meztelenül kicsiként, így jobban megérti a nemek közötti különbséget.

Szerintem nem ciki ha látja az anyját bugyiban... Strandra se menjen többet? Ugyan az!

2015. aug. 25. 21:18
 16/43 anonim válasza:
80%
Teljes mértékben a 12-es válaszolóval értek egyet!
2015. aug. 25. 21:19
 17/43 A kérdező kommentje:
Jó értem mit akartok mondani,hogy a strandon is bikiniben vannak,de az nem tanga(na jó ez már tényleg nem számít),de ott van ugye felső rész is az embereken,anyuka meg ciciben van:D na jó hát mind1,ők ilyenek:)
2015. aug. 25. 21:25
 18/43 anonim ***** válasza:
95%

Hülyeség, már bocs, utolsó. Ha a saját lakásomban bugyiban mászkálok, az nem igénytelenség, pláne 40 fokban. Max akkor, ha mindenkinek kellemesebb, ha inkább nem lát így - ezért aztán én (már) csak akkor teszem, ha egyedül vagyok otthon.:-)

Van fiatalabb nőrokonom, aki rendszeresen együtt fürdik a 9 éves fiával (mármint a kádban.) Náluk ez nem tabu, és nincs belőle semmi gond. Sőt, a nagyobbik fiú, aki már kiskamasz korba lépett, mindenféle szégyenlősködés nélkül megosztotta vele, hogy már szőrösödik, azt is, amikor éjszakai magömlése volt. Ugyanilyen természetességgel szólt a rá vigyázó nagymaminak is egy ízben, hogy legyen szíves, cseréljen ágyneműt, ugyanezen okból. Valószínűleg egyik gyereknek se lesznek frusztrációi a szülői prüdériából kifolyólag.:-)

2015. aug. 25. 21:26
 19/43 anonim ***** válasza:
83%

#18: Ez nagyon jó, hogy ilyen nyíltan beszélnek intim dolgokról, de más a beszélgetés és más a tevékenység.

Egy végletes példa:

Nyilván minden szülő tudja, hogy a gyereke maszturbál, de nem akarja látni, ahogy a kanapén csinálja, azzal a jelszóval, úgyis tudjátok, hogy csinálom, ti is csináljátok, akkor miért nem lehet előttetek?

Azért mindennek van egy határa. Szerény véleményem. Bocsánat.

2015. aug. 25. 21:39
 20/43 anonim ***** válasza:
Ha franciabugyi meg melltartó lenne rajta akkor nem lenne baj. Erekció nem csak nemi izgalomkor van.
2015. aug. 25. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!