Házasságon belül ez normális dolog vagy nem?
A közösségi oldalas acc.omat nem fogom belevinni a házasságomba. :D Közöset meg pláne nem fogunk csinálni, mert most úgy őszintén: kit érdekel??
Nekem is van, neki is van, titkolnivalónk nincs, ha a másik épp használja, simán belenézhetünk BÁRMIBE, de ennyi.
Részben normális, részben nem.
Nálunk is megy hogy fb-zünk aztán nézzük a másikét vagy ritkán ha megkérnek írd meg mert ez vagy az van ennek meg annak oké. Amíg nincs rendszer belőle
Az nem normális, ha pl. belépne úgy, hogy nem vagyok ott, és így ráírna pl egy fiú-haveromra, barátnőmre, vagy válaszolna az én nevemben.
Az más, ha pl. be vagyok lépve éppen, de nem vagyok a gépnél, és szól, hogy: Te, a Józsika írt neked, akkor persze, válaszoljon, hogy a Mariska mindjárt jön.
Az más tészta, hogy eszembe se jutna csak úgy belelépni a fészbúkjába, ahogy neki sem az enyémbe. Telefonnal ugyan ez a helyzet. Ha pl valamelyikünk ül a WC-n, és hívják a másikat, felvesszük (miután szóltam, és kérdeztem, hogy felvegyem-e.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!