Kinek higyek? A párommal van egy fiúnk most született két hónapja. Volt egy nap mikor szétmentünk. De másnap már jött sírva hogy gyere velem vissza.
Szia, én a 23:17-kor érkezett válasz írója vagyok.
Igen, sajnos lehet, ha a pasi van elég "kényelmes", akkor megteszi (ez ugyanúgy érvényes nőkre is, nemektől függetlenül írom, csak az eset miatt írom így). Ha apám képes volt ezt csinálni kb. 25 éven keresztül úgy, hogy egyszer már el akart válni még mikor pici voltam (ez az elmúlt 1 évben derült ki), és az utóbbi pár évben robbant a bomba, és egy ideje folyamatosan el akarnak válni... akkor bárki képes ugyanezt megtenni. És nálunk még az az eset is fennáll, hogy anyukámnak se volt egyszerű a gyerekkora, és bizonyos értelemben gyenge, szóval nem tette meg azt, amit egy nagynéném, hogy elvált és fogta magát, és egyedül felnevelte a 3 fiát, mindegy, mi lesz alapon, de mindháromból stramm férfi lett, és nagynéni is egy világi nő, pedig már nem fiatal. Anyum ezt nem tette meg akkor, és most is ezzel él vissza apám, és zsarolja, hogy válás esetén is csak akkor megy el, ha anyám kifizeti a közös lakás felét, anyám nem keres jól, apám sokkal jobban áll ilyen szempontból, csak ő a kényelmes, és pontosan tudja, hogy ezzel anyámat sakkban tudja tartani, akármennyi hülyeséget és bántást tett már... És én így nőttem fel, 1 testvéremmel együtt, aki mondjuk apám kiskedvence...
Legyél nő, és legyél határozott, és dönts, ki a fontos, és a gyereknek hogy tudjátok biztosítani a nyugalmat. Azt külön élve is lehet, de ha folyamatosan a viták kereszttüzében él és így nő fel, keserűség lesz az élete, és ezt nagyon gondoljátok meg, hogy vállaljátok-e, hogy felnőttként ezt majd a fejetekhez vágja, mertek-e majd akkor a szemébe nézni, hogy miért nem tettetek most valamit, amit képesek lennétek megtenni, és ha tényleg nem teszitek meg, amit meg tudtok tenni, legyen az az együttélés, de viták nélkül, vagy külön úton, és békében, akkor a gyereknek igaza lesz, ha a fejetekhez vágja.
Beszéljétek meg, és döntsétek el, milyen formában lenne nagyobb béke. Ha összetartoztok, úgyis csak ideiglenesen sodródnátok el egymástól, ha meg nem, akkor ne kínozzátok egymást (főleg úgy, hogy már gyerek is van, neki a legrosszabb, hiszen ő nem tett semmit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!